Close
Skip to content

 

Mitä NANNIC tarjoaa sinulle?

Ihminen on kaunis iästään huolimatta. NANNIC hoitokonsepti on  kehitetty jokaiselle iholle erilaisiin tarpeisiin. Hoidettu  iho on kaunis. NANNIC pyrkii antamaan maksimaalisia hoitotuloksia asiakkaillesi ja kauneushoitolallesi. 

Radiofrekvenssilaitteiden asiantuntija

Tehokas hoitolaite, joka tekee kauneushoitolan palveluista monipuolisen. NBE radiofrekvenssihoitolaite soveltuu sekä kasvojen että vartalon ihonhoitoon. Hoidon aikana iholle imeytetään iho-ongelmiin kohdennettuja lamellaariseerumeita. Hoito on asiakkaalle miellyttävä kokemus. NANNIC NBE radiofrekvenssihoitolaitteella voi hoitaa mm. velttoa ihoa, aknea, ryppyjä, arpia ja ruusufinniä.

 

Ihon hionta ja mikroneulaus

Tehokas hoitolaite ihon hygieeniseen hiontaan sekä hellävaraiseen mikroneulaukseen. Turvallisella ja miellyttävällä NANNIC Deep Skin -hoidolla aktivoidaan epidermiksen solutoimintaa vahingoittamatta ihoa. Deep Skin -hoito tehoaa hyvin arpiin ja juonteisiin. Tarvittaessa hoitoon voi yhdistää NANNIC radiofrekvenssin.

 

Bioaktiiviset kotihoitotuotteet

Belgiassa sijaitseva NANNIC tuotekehitys panostaa aktiivisiin raaka-aineisiin, kuten hyaluronihappoon, peptideihin ja vitamiineihin. Kaikki NANNIC-hoitotuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa ainutlaatuisen lamellaarirakenteensa ansiosta. Hoitoseerumeissamme ei ole kemiallisia emulgaattoreita. Kaikki NANNIC -tuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin, koska näin pystytään takaamaan tuotteiden säilyvyys sekä raaka-aineiden toimivuus.

 
Kosmetologi

Palkittuja tuotteita

  • 2016 NANNIC nimitettiin yhdeksi parhaimmaksi World’s Best Spa Brandiksi.

  • 2017 NANNIC radiofrekvenssihoito oli ruotsin varatuin kasvohoito Boka Directin kautta.

  • 2018 NANNIC Excellence -hoitokonsepti sai kauneuden Oscarin.

  • 2019 NANNIC Coup d’Excellence voitti parhaimman seerumin tittelin Virossa

  • 2020 NANNIC hoitokonsepti hiuksille voitti vuoden parhaimman innovaation tittelin belgiassa.

  • 2020 Herkän ja atooppisen ihon hoitovoide Age Contol Dry & Sentive Skin oli kolmen parhaan joukossa belgiassa valmistetuista tuotteista.

NANNIC SUOMI on SKY:n maahantuojajäsen
NANNIC SUOMI on SKY:n maahantuojajäsen

NANNIC TARJOAA SINULLE