Menu
Asiakas 6 kerran jälkeen edestä

Hoitotulos radiofrekvenssihoito

NANNIC radiofrekvenssi aktivoi ihon solutoimintaan ja kollageenintuotantoa. Ihon yleisilme kiinteytyy ja kasvot näyttävät levänneiltä. Tässä kuvassa hoitoja on tehty viiden kerran sarjahoitona noin kahden viikon välein. Hoitotulosta voi ylläpitää yksittäisillä hoitokerroilla esimerkiksi 6-8 viikon välein ihon tarpeiden mukaan. Hoito on tehty Kotkan Kosmetiikkakeskuksessa.

Raskausarvet ja radiofrekvenssi

Raskausarpien syntyminen on hyvin yksilöllistä ja riippuu sidekudoksen rakenteesta. Venymäjäljet (raskausarvet) syntyvät yleensä ihon venymisestä. Venymälkiä voi olla eri puolilla kehoa, mutta useasti ne ovat vatsan tai reisien alueella. NANNIC Radiofrekvenssi hoitaa kivuttomasti arpeutunutta aluetta. Yleensä hoitokertoja tarvitaan enemmän 5-8 kertaa. Lisäksi arpien korjaantuminen ei välttämättä tapahdu heti hoitojakson aikana vaan siihen voi mennä 3-6 kuukautta. Kuitenkin jo hoitojakson aikana alkaa näkymään muutoksia. Radiofrekvenssihoito ei palauta ihoa entiselleen, mutta venymäjälkien hälventyminen on tyypillistä. Oheisessa kuvassa on tehty viisi hoitokertaa noin kahden kuukauden sisällä. Hoito on tehty kauneuskeskus Starissa Turussa

image1
Asiakas Mandarin Spa 3 kertaa

Kaksoisleuka tai veltto kaulan iho

Tässä on radiofrekvenssihoidon tulos kolmen hoitokerran jälkeen. Kuva on asiakkaan itsensä ottama. NANNIC radiofrekvenssihoidossa kasvojen eri alueita voidaan hoitaa kohdennetusti. Esimerkiksi jos iho veltostuu laihduttamisen takia leuan alta, hoito keskitetään kaulan alueelle. Samalla hoitokerralla voidaan hoitaa myös couperosaa poskipäillä. Hoito on tehty Helsingissä Mandarin Spassa.

 

Hoitotulosten kestävyys

Silmänympärysiho hoidetaan jokaisessa NANNIC radiofrekvenssihoidossa. Oheisen kuvan asiakas on käynyt kolmen hoitokerran sarjassa ja sen jälkeen kerran kuukaudessa yksittäisessä radiofrekvenssihoidossa. Kuvien välillä on kulunut puoli vuotta. Tämä hoito on tehty Loviisassa Kauneus Tainassa.

Silmänympärysiho
hoitonesteet päänahalle 11 kk käytön jälkeen

Vuoden 2020 innovatiivisuus palkinnon voittaja

NANNIC hiustuotteet auttavat ylläpitämään päivittäistä tasapainoa optimaaliseen hiusten kasvuun. NANNIC Night Care  -hoitonesteessä on kasviperäistä auksiini-hormonia, joka estää hiuksia harventavan DHT:n (dihydrotestosteroni) tuotantoa ja ehkäisee päänahan liiallista talin tuotantoa.  Tämä on hyväksi terveelle hiuksen kasvulle. Lisäksi NANNIC -hoitonesteet päänahalle aktivoivat mikroverenkiertoa ja lisäävät runsaasti ravinteita hiusjuurille. Night Care ja Day Care -hoitonesteiden päivittäinen käyttö vie vain yhden minuutin. Kuvassa hoitonesteitä on käytetty 11 kuukautta.