Radiofrekvenssin

edelläkävijä

NANNIC -radiofrekvenssihoito on tieteellisesti kehitetty belgialainen hoitomenetelmä ihokudoksen vahvistamiseen ja kiinteyttämiseen. NANNIC -radiofrekvenssihoito taistelee tehokkaasti ihon ikääntymisen merkkejä vastaa. Ainutlaatuiset iholle imeytettävät lamellaariseerumit ja radiofrekvenssihoidon yhdistelmä antaa iholle näkyviä hoitotuloksia. 

3

TURvallinen JA RENTOUTTAVA

NANNIC -radiofrekvenssihoito on miellyttävä ja rentouttava  hoitokokemus. Elektromagneettinen ja diaterminen energia aktivoivat ihon mikroverenkiertoa ja happea kulkeutuu kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu ja kollageeni- sekä elastiinisäikeet vahvistuvat. Vastaavasti kuona-aineet poistuvat kudoksesta verenkierron ja lymfanesteiden mukana. Tämä fysiologinen prosessi aktivoi ihon solutoimintaa. 

Nbe taustalla

Laitemalli NBE 3000

NBE 3000 on monipuolinen hoitolaite, jolla saa näkyviä hoitotuloksia ikääntymisen merkkeihin, velttoon ihoon ja rasvakudokseen. NBE 3000 mahdollistaa tehokkaat ja kattavan valikoiman erilaisia hoitoyhdistelmiä

NBE 3000 radiofrekvenssihoitolaitteella voi hoitaa samanaikaisesti sekä kasvojen, että vartalon ihoa. Hoidon aikana voidaan aktivoida lymfanestekiertoa esimerkiksi ala- tai ylävartalon alueella.

NBE 3000 on kapasitiivinen mono- ja bipolaarinen hoitolaite. Hoitopäät ovat eristettyjä mikä takaa turvallisen hoidon asiakkaalle.

Nannic 3000 radiofrekvenssihoitolaitteella voi käyttää mono- ja bipolaarista toimintoa samaan aikaan yhden hoitokerran aikana. Esimerkiksi kun tehdään kasvohoitoa manuaalisella hoitopäällä voidaan aktivoida ylävartalon lymfanestekiertoa passiivisten elektrodien avulla. Näin yhdellä hoitokerralla saadaan entistä parempia tuloksia. Samoin voi toimia myös vartalohoidon aikana. Hoidon aikana kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto kiihtyy, mikroverenkierto paranee sekä lymfanestekierto aktivoituu. 

Laitemalli NBE 1000

NBE 1000 on kapasitiivinen radiofrekvenssihoitolaite. Se sisältää sekä mono- ja bipolaarisen toiminnon. NBE 1000 -hoitolaite käyttää 1 Mhz taajuutta. Elektromagneettinen energia lisää solujen polarisaatiota ja lämpöä vapautuu ympäröivään kudokseen hoidettavalla alueella. Kudoksen lämpö nousee noin 1,5-2°. NBE 1000 eristetty hoitopää lisää ionien liikehdintää hoidettavalla alueella. Tämä mahdollistaa turvallisen tavan lisätä solujen energiatasoa vahingoittamatta alla olevaa kudosta.

NBE 1000 laitteen bipolaarinen toiminto tuottaa vähemmän kontaktilämpöä, jolloin se on ideaali ohuelle ja herkälle iholle. Monopolaarinen toiminto on tehokas ja antaa nopeampi tuloksia isommille alueille kuten esim. vartalolle. Hoidon fysiologisina seurauksina on mm. parantunut verenkierto hoidettavalla alueella, jolloin hapen määrä lisääntyy kudoksessa. Hoito aktivoi kollageeni ja glykosaminoglykaani synteesiä. Lisäksi se parantaa lymfanestekiertoa ja vähentää turvotusta.

kuvakkeet nettiin
even verkkokuvat
RF-hoito kasvoille
alginaatti naamio

RF-hoidonkulku

 1. Ennen NANNIC -radiofrekvenssihoitoa tarkistetaan mahdolliset terveydelliset esteet hoidolle.
 2. Iholle tehdään pintapuhdistus ja entsyymikuorinta, joka irrottaa kuolleet ihosolut.
 3. Iholle valitaan tarpeiden mukaiset imeytettävät NANNIC -lamellaariseerumit. NANNIC -radiofrekvenssihoito on jokaisella hoitokerralla yksilöllinen.
 4. NANNIC -radiofrekvenssihieronta on ihanan rentouttava ja lamellaariseerumit imeytyvät iholle. Radiofrekvenssillä käsitellään aina myös kaula ja silmänympärysiho.
 5. Hoito viimeistellään ravitsevalla alginaatti naamiolla.
 6. Iho näyttää ja tuntuu hyvältä heti hoidon jälkeen. Hoidon vaikutus näkyy vielä pidemmän ajan kuluessa kun kollageeni- ja elastiinisäikeet napakoituvat ja uuden kollageenin tuotanto aktivoituu. Lymfaattinen turvotus häipyy välittömästi.
 7. Erillistä toipumisaikaa ei ole. Hoidon jälkeen ei kuitenkaan suositella saunomista tai tehokasta liikuntaa.

KASVOT

 • Veltto Iho esim. kaulalla
 • Rypyt ja juonteet
 • Pigmenttimuutokset 
 • Couperosa, ruusufinni
 • Aknearvet
 • Kaksoisleuka
 • Silmänympärysiho
 • Aknen kaikki muodot
 • Laajentuneet ihohuokoset

VARTALO

 • Selluliitti
 • Veltto iho esim. vatsan alueella
 • Venymäjäljet
 • Lymfaattinen turvotus
 • Leikkausarvet
 • Pinnalliset verisuonet
 • Lihasjännityksen poisto
 • Erillinen lymfahoito vartalolle
 • Kudoksen kiinteyttäminen
Beautiful woman legs on a white background.

NANNIC -radiofrekvenssihoitoa suositellaan 3-5 hoitokerran sarjana. Hoitokertojen määrään vaikuttaa ihon kunto ja haluttu lopputulos. Tulosten ylläpitämiseksi riittää yksittäinen hoitokerta 1-3 kk välein. Hoidon tarpeesta kannattaa kuitenkin keskustella oman kosmetologin kanssa.