100% vedenkestävä meikki

Sublime teint

Sublime teint

Vedenkestävä meikkivoide 30ml
100% vedenkestävä, pitkäkestoinen, luonnollinen ja silkinpehmeä lopputulos. Nannic Sublime Teint meikkivoide sulautuu ihollesi ja pysyy kestävänä n. 16 tunnin ajan. Se taittaa valoa ja antaa iholle raikkaan hohteen. Sublime Teint peittää ihon virheet olematta kuitenkaan ”paksu värinaamio”. Sublime Teint on veden ja hikoilun kestävä. Se ei kuitenkaan tuki ihohuokosia. Voit käyttää tuotetta päivittäin. Ravista hyvin ennen käyttöä. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Vedenkestävyyden ansiosta Sublime Teint on ihana meikki kesähelteillä ja myös talven pakkasilla. Sublime Teint ei sotke mm. takin kauluksia. Sublime Teint on dermatologisesti testattu ja hypoallerginen.
Golden Legs

Golden Legs

Peittää mustelmia 30 ml
100% vedenkestävä Golden Legs -voide on ilmavan kevyt ja helppo lisätä. Golden Legs soveltuu koko vartalon värivirheiden peittämiseen. Säärien iho on valitettavan usein epätasainen, arpien ja laajentuneiden verisuonien peittämä. Golden Legs -värivoide tasoittaa ihon epätasaisuudet ja tekee sääristä täydelliset. Levitä Golden Legs puhtaille säärille ohuelti. Jos haluat lisää peittävyyttä laita paikallisesti toinen kerros. Kuivuu iholla n. 2 minuuttia, jonka jälkeen ihon pinta on samettisen himmeä. Poista iholta kuorinta-aineella tai vaahdota hyvin suihkusaippualla. Saatavana kaksi sävyä: Natural Beige ja Dark Bronze. 

Golden Legs- voiteen tuote-edut ovat:

- Peittää arvet, verisuonet ja epätaisen ihonvärin. - Tuote on 100% vedenkestävä. - Se kestää sateen ja hikoilun. - Golden Legs ei tahraa vaatteita. - Golden Legs taittaa valoa ja peittää ihon virheitä koko vartalolla. - Golden Legs soveltuu herkälle iholle. - Ei sisällä mineraaliöljyjä. - Tuotteen väripigmentit on mikronisoitu 24 karaatin kullalla. - Tuote on uskomattoman riittoisa.
 • Sublime Teint meikkivoide ei sotke

  Sublime Teint meikkivoide ei sotke

  Ihon pinnasta tulee silkinhimmeä ja meikki pysyy kasvoilla vaikka sateella.
 • Juhli ilman sukkahousuja

  Juhli ilman sukkahousuja

  Golden Legs säärimeikki tekee säärien ihosta himmeän. Ihon epätasaisuudet peittyvät.
 • Kunnioita ihoasi

  Kunnioita ihoasi

  Nannic puhdistustuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa. Puhdistamisen jälkeen ihoa ei kiristä.