HAND REPAIR COMPLEX 50 ML

HAND REPAIR COMPLEX 50 ML

NANNIC Hand Repair Complex on tehokas hoitoseerumi kuiville ja karheille käsien iholle. Ravinteikas koostumus hoitaa ihoa ja kynsinauhoja. Seerumi sisältää runsaasti Omega 3 ja Omega 6 rasvahappoja, jotka ovat peräisin kylmäpuristetusta hamppuöljystä. Lisäksi seerumissa on antioksidantteja, phytosteroleja, glyseriiniä, E-vitamiinia ja karoteenia (provitamin A). Kaikki ainesosat korjaavat vaurioitunutta ihoa. Imeytyy iholle nopeasti ja siksi miellyttävä käyttää. Sopii kaikille ihotyypeille.
Kuiville käsille ja kynsinauhoille
VENATRIX FOR LEGS 150 ML

VENATRIX FOR LEGS 150 ML

Venatrix Legs seerumia käytetään jalkojen laajentuneiden pintaverisuonien hoitoon. Venatrix Legs sisältää glykosaminoglykaania, joka suojaa ihon kollageenisynteesiä. Kun kollageenin määrä lisääntyy, hiusverisuonia ympäröivä soluväliaine vahvistuu. Kun soluväliaine on kunnossa, se auttaa pitämään paineen verisuonissa. Venatrix Legs sisältää kahta erilaista merileväuutetta, jotka ylläpitävät soluväliaineen hyvinvointia. Venatrix Legsiä voi käyttää myös kasvoilla. Se rauhoittaa tulehduksia, kuten rosaceaa sekä aknea. Käytä tuotetta kaksi kertaa päivässä 6-8 viikon ajan. Syviin suonikohjuihin tuote ei tehoa.Voide parantaa myös mustelmat nopeammin.
Eroon pintaverisuonista
FOOT REPAIR COMPLEX 50 ML

FOOT REPAIR COMPLEX 50 ML

Foot Repair Complex on todella tehokas hoitoseerumi kuiville jaloille sekä halkeileville kantapäille. Se soveltuu loistavasti myös kuivien kyynärpäiden hoitoon. Koostumus sisältää omega 3 ja omega 6 sekä punapippuripeptidejä, jotka vilkastuttavat verenkiertoa. Teepuuöljy auttaa tulehduksiin ja on lievästi deodoroiva. Kylmäpuristettu hamppuöljy hoitaa kuivaa ihoa. Levitä Nannic Foot Repair Complexia hoidettavalle alueelle ohut kerros. Seerumi imeytyy ihoon nopeasti. Tuote on todella riittoisa. Käytä säännöllisesti hoidettavalla alueella.
Halkeileville käsille 50 ml
 • Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic panostaa raaka-aineisiin ja valmistaa kaikki tuotteensa itse.
 • Kokeile tuotteita

  Kokeile tuotteita

  Nannic hoitotuotteet ovat todella hoitavia vaikka koostumus tuntuu aluksi kevyeltä. Kahden viikon käytön jälkeen huomaat eron ihossasi.
 • Uudet pakkaukset

  Uudet pakkaukset

  Nannicille on tärkeää, että tuote on turvallinen käyttää. Uusi 50ml koko on pakattu myös pumppupulloon.