Rakkaudesta tieteeseen

NANNIC -SKIN CARE BY SCIENCE

NANNIC on belgialainen perheyritys kolmannessa polvessa. Nannicilla on oma tuotantolaitos Heist Op Den Bergissä. Oma tuotanto mahdollistaa monipuolisen ja tinkimättömän työskentelyn tuoteinnovaatioiden parissa. Nannic on monella tuotteellaan edelläkävijä  ja kansainvälinen yhteistyö on maailmanlaajuista. Nannic on tällä hetkellä edustettuna 39 maassa. Naapurimaassamme Ruotsissa Nannic hoitoloita on jo 300 kappaletta. www.nannic.com

Eurooppalaisen kosmetiikkateollisuuden vahva maine maailmalla perustuu tutkimukseen, tuotekehitykseen ja tuotteiden turvallisuuteen. Kosmetiikkateollisuus vahvistaa eurooppalaista taloutta työllistämisen kautta, mutta myös kosmetiikan suurten vientimäärien vuoksi. (lähde: Teknokemian yhdistys)

BIOAKTIIVISET IHONHOITOTUOTTEET

NANNIC-tuotantolaitoksemme panostaa aktiivisiin raaka-aineisiin, kuten peptideihin, vitamiineihin ja hyaluronihappoihin. Kaikki NANNIC-hoitotuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa ainutlaatuisen lamellaarirakenteensa ansiosta. Hoitoseerumeissamme ei ole kemiallisia emulgaattoreita.

TYÖTÄMME OHJAA

  1. Rehellisyys
  2. Vahva etiikka ja kunnioitus ihmiskehoa kohtaan
  3. Jatkuva maailmanlaajuinen tieteellinen yhteistyö
2599F133-51C0-4D12-A0A4-204AA0C0E89F
Gold trophy isolated on white background