NANNIC bioaktiiviset kotihoitotuotteet

 

BIOAKTIIVINEN

NANNIC -ihonhoitotuotteet eivät vahingoita ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa. Sen tehtävänä on suojella ihoa ulkoisilta tekijöiltä kuten bakteereilta ja saasteilta. Lisäksi se estää kosteuden haihtumisen iholta. NANNIC on kehittänyt täysin elmulgointiaine vapaan lamellaarivoidepohjan, joka tukee ihon toimintaa. Lamellaariseerumin vaikuttavat-aineet ovat lähes identtisiä ihon omien rakenteellisten komponenttien kanssa. Lamellaariseerumien vaikuttavat-aineet imeytyvät ihoon tehokkaasti misellien avulla, jotka ovat molekyylikooltaan pienempiä kuin liposomit.

Age control - Dry & sensitive skin 50 ml
tehokkaat seerumit

miksi nannic?

  • Lamellaarirakenne jäljittelee ihon hydrolipidikalvoa, jolloin hoitotuoteella on hyvä imeytyvyys.
  • Nannicin hoitotuotteissa ei ole ihon hydrolipidikalvoa tuhoavia kemiallisia emulgaattoreita.
  • Aktiivisten aineiden kuljettimina toimivat misellit, jotka koostuvat lipideistä ja vedestä. Misellit ovat kooltaan pienempiä kuin liposomit. Tämän takia huolellisesti valitut tehoaineet pystyvät vaikuttamaan ihon ongelmiin, kuten couperosaan tai pigmenttiläiskiin.
  • Kaikki Nannic hoitotuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin. Tuote ei ole kosketuksessa ilman, sormien tai spaatteleiden kanssa. Tuotteen pakkausmuoto mahdollistaa sen, että säilöntäaineiden määrä on minimi.
  • Nannic ihonhoitotuotteet sisältävät tieteellisesti tutkittuja tehokkaita raaka-aineita, mm. peptidejä, vitamiineja, antioksidantteja sekä hyaluronihappoa.
  • Koostumukseltaan Nannic ihonhoitotuotteet ovat kevyen tuntuisia. Lamellaarirakenteen ansiosta ne pääsevät vaikuttamaan ihon kerroksiin, eivätkä jää pelkästään ihon pinnalle.
  • Säännöllisesti käytettynä tuotteet aktivoivat ihon solutoimintaa