BARRIER CREAM 100ML

BARRIER CREAM 100ML

Viimeistele jokainen kasvohoito suojaavalla Nannic Barrier Creamillä. Nannic Barrier Cream stimuloi solujen uusiutumista ja kollageenisynteesiä. Se rauhoittaa ihoa ja estää arpien muodostumista. Barrier Cream vähentää oksidatiivista stressiä ihokudoksessa. Nannic Barrier Cream sisältää ihoa uudistavaa kuparitripeptidiä, bisabololia, jota saadaan kamomillasta sekä hydrogenoitua kookosöljyä. Tuote on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon. Kotikäytössä Barrier Cream on hyvä suojavoide ulkoiluun. Se rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja kosteuttaa tehokkaasti. Rauhoittaa jopa ruusufinniä.
Kosteuttava ja suojaava hoitovoide

EPITHELIUM + 15ML

Tehokuuri ihon mekaanisten käsittelyjen jälkihoitoon. Nannic Epithelium+ on kotihoitotuote Nannic Deep Skin hionta- ja mikroneulaushoidon jälkeen. Epithelium+ sopii käytettäväksi myös laserhoidon, kemiallisen kuorinnan sekä karvanpoiston jälkihoitona. Nannic Epithelium+ tuotetta tulisi käyttää 10 päivää hoidon jälkeen. Epithelium+ sisältää kupari 3 peptidejä, jotka aktivoivat ihon proteiinien synteesiä. Epithelium+ vähentää arpikudosta, aktivoi kollageenin tuotantoa ja vahvistaa epidermistä. Tehokkaalla ihoa uudistavalla vaikutuksella hoidetaan mm. ihon keratoosimuutoksia, kuten ikäluomia ja aurinkovaurioita. Soveltuu käytettäväksi myös pelkkänä kotihoitokuurina. Riittoisa tuote.
Riittoisa tuote mekaanisen hoidon jälkeen
 • Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic panostaa raaka-aineisiin ja valmistaa kaikki tuotteensa itse.
 • Kokeile tuotteita

  Kokeile tuotteita

  Nannic hoitotuotteet ovat todella hoitavia vaikka koostumus tuntuu aluksi kevyeltä. Kahden viikon käytön jälkeen huomaat eron ihossasi.
 • Uudet pakkaukset

  Uudet pakkaukset

  Nannicille on tärkeää, että tuote on turvallinen käyttää. Uusi 50ml koko on pakattu myös pumppupulloon.