HOITOVOITEET SISÄLTÄVÄT RUNSAASTI RAAKA-AINEITA

NANNIC -voidepohja sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia ja se on totuttua hoitavampi. Teholtaan sitä voi verrata seerumiin. NANNIC -voidepohja koostuu lipideistä sekä vedestä. Tämä ns. lamellaarirakenne on lähes identtinen ihon rakenteen kanssa ja voide imeytyy iholle hyvin. Ihoa suojaavan hydrolipidikalvon toiminta pysyy optimaalisena, koska NANNIC -tuotteet eivät sisällä kemiallisia kalvon toimintaa häiritseviä emulgaattoreita.  Lisäksi tuotteet on pakattu hygieeniseen pumppupulloon, joka säilyttää vaikuttavat aineet tehokkaina ja mahdollistaa säilöntäaineiden vähäisen määrän. NANNIC -tuotteet voivat tuntua koostumukseltaan kevyiltä, mutta parin viikon käytön jälkeen ihon toiminnot aktivoituvat ja tuotteiden teho alkaa näkyä.

Collagen Boost Day

Collagen Boost Day & Night 50 ml

Kiinteyttää ja aktivoi kollageenin muodostumista Lamellaaripohjainen hoitovoide, jossa on runsaasti aktiivisia ainesosia. Hyaluronihappo vähentää juonteita ja kosteuttaa tehokkaasti. Aktiivisten peptidien ja proteiinien yhdistelmä parantaa kollageenin tuotantoa. Iho kiinteytyy ja tulee elastisemmaksi. Collagen Boost sisältää botuliinin kaltaista, huomattavasti miedompaa Acetyl Octapeptide 3:a, joka madaltaa mm. ilmeryppyjä. Sopii kaikille ihotyypeille aamuin illoin. Voiteen alle voi tarvittaessa levittää hoitoseerumin. MYÖS SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE, SUOSITTU TUOTE!
Age Control Oily / Impure skin 50 ml

Age Control Oily / Impure skin 50 ml

Tasapainottaa talineritystä ja pitää ihon mattana. Sisältää runsaasti talin eritystä tasapainottavia raaka-aineita. Kuitenkin erittäin syväkosteuttava hoitovoide sisältää ruusunmarjauutetta, joka puhdistaa ihohuokosia sekä pienentää niiden kokoa. Age Contro,l Oily / Impure Skin sisältää mm. laventelia, kurkkua, humalaa ja suopayrttiä. Hoitovoide pitää ihon raikkaana ja mattana koko päivän. Se vähentää epäpuhtaan ihon hyperkeratoosia (paksuuntumista). Hoitovoide aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Soveltuu loistavasti ikääntyvälle, epäpuhtaalle iholle, jossa on laajentuneita ihohuokosia. Sopii meikinalusvoiteeksi normaalille ja sekaiholle. HYVÄ MEIKIN ALLE
Age Control Dry / Sensitive skin 50 ml

Age Control Dry / Sensitive skin 50 ml

Herkän ihon tehokosteuttaja Kiinteyttävä ja kosteuttava hoitovoide herkälle, atooppiselle ja kosteusköyhälle iholle. Sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia ja auttaa ihoa ylläpitämään omaa kosteustasapainoa. Hoitovoide aktivoi ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Leväuutteet vahvistavat soluväliaineen toimintaa. Säännöllisesti käytettynä ihosta tulee pehmeä ja kiinteä. Käytä aamuin ja illoin. MYÖS SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE, ATOOPPISELLE IHOLLE
Age Control Normal / to mixed skin

Age Control Normal / to mixed skin

AGE CONTROL, NORMAL / MIXED SKIN 50 ML Kiinteyttää ja korjaa ihon värieroja. Tehovoide juonteiden ja ryppyjen ennaltaehkäisyyn. Voide korjaa näkyviä ikääntymisen merkkejä: ihon veltostumista, laajentuneita huokosia ja epätasaista ihon väriä. Voide suojaa ihon kollageeni-, elastaani- ja glykosaminoglykaani synteesiä. Ihon kimmoisuus lisääntyy. Hoitovoide sopii normaalille ja sekaiholle.
 • Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic panostaa raaka-aineisiin ja valmistaa kaikki tuotteensa itse.
 • Kokeile tuotteita

  Kokeile tuotteita

  Nannic hoitotuotteet ovat todella hoitavia vaikka koostumus tuntuu aluksi kevyeltä. Kahden viikon käytön jälkeen huomaat eron ihossasi.
 • Uudet pakkaukset

  Uudet pakkaukset

  Nannicille on tärkeää, että tuote on turvallinen käyttää. Uusi 50ml koko on pakattu myös pumppupulloon.