Seerumit voidepohjassa

Collagen Boost

Collagen Boost

Tehokasta kiinteytystä 50ml
Collagen Booston lamellaaripohjainen hoitoseerumi, jossa on runsaasti aktiivisia ainesosia. Hyaluronihappo vähentää juonteita ja kosteuttaa tehokkaasti. Aktiivisten peptidien ja proteiinien yhdistelmä parantaa kollageenin tuotantoa. Iho tulee kiinteämmäksi ja ihon elastisuus lisääntyy. Collagen Boost sisältää botuliinin kaltaisesti toimivaa, kuitenkin huomattavasti miedompaa Acetyl Octapeptide -3:a, joka madaltaa mm. ilmeryppyjä. Voidaan käyttää myös silmänympärysiholle. Sopii kaikille ihotyypeille. Käytä aamuin illoin. Voiteen alle voi laittaa vielä tarvittaessa hoitoseerumin.
Age Control Oily/Impure skin

Age Control Oily/Impure skin

Talin eritystä tasapainottava 50ml
Age Control Oily/Impure skin on lamellaarirakenteinen hoitovoide, joka sisältää runsaasti talin eritystä tasapainottavia raaka-aineita. Tämä syväkosteuttava hoitovoide sisältää ruusunmarjauutetta, joka puhdistaa ihohuokosia sekä pienentää niiden kokoa. Age Control Oily/Impure skin sisältää mm. laventelia, kurkkua, humalaa ja suopayrttiä. Age Control Oily/Impure skin pitää ihon raikkaana ja mattaisena. Se vähentää epäpuhtaan ihon hyperkeratoosia (paksuuntumista). Age Control Oily/Impure skin pitää ihon joustavana ja aktivoi kollageenin sekä elastaanin tuotantoa. Soveltuu loistavasti ikääntyvälle, epäpuhtaalle iholle. Sopii hyvin myös meikinalusvoiteeksi.
Age control DRy

Age control DRy & Sensitive skin

Herkän ihon tehokosteuttaja 50ml
Age Control Dry & Sensitive Skin on kiinteyttävä hoitovoide herkälle, atooppiselle ja kosteusköyhälle iholle. Se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Age Control Dry & Sensitive Skin auttaa ihoa ylläpitämään omaa kosteustasapainoa. Hoitovoide aktivoi ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Leväuutteet (Asparagopsis Armata ja Ascophylium Nodosum) vahvistavat soluväliaineen toimintaa. Age Control Dry & Sensitive Skin on hajusteeton. Säännöllisesti käytettynä se tekee ihosta pehmeän ja kiinteän. Käytä aamuin ja illoin. Erinomainen tuote suomalaiselle herkälle ja kuivalle iholle.
Age Control Normal/to mixed skin

Age Control Normal/to mixed skin

Tehokkaasti kiinteyttävä 50ml
Age Control Normal/Mixed skin on tehotuote juonteita ja ryppyjä vastaan. Se korjaa näkyviä ikääntymisen merkkejä: ihon veltostumista, laajentuneita huokosia ja epätasaista ihon väriä. Nannic Anti Age Factor suojaa ihon kollageeni-, elastaani- ja glykosaminoglykaani synteesiä. Palauttaa ihon kimmoisuuden. Normaalille ja sekaiholle.
 • Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic panostaa raaka-aineisiin ja valmistaa kaikki tuotteensa itse.
 • Kokeile tuotteita

  Kokeile tuotteita

  Nannic hoitotuotteet ovat todella hoitavia vaikka koostumus tuntuu aluksi kevyeltä. Kahden viikon käytön jälkeen huomaat eron ihossasi.
 • Uudet pakkaukset

  Uudet pakkaukset

  Nannicille on tärkeää, että tuote on turvallinen käyttää. Uusi 50ml koko on pakattu myös pumppupulloon.