Näkyviä hoitotuloksia 

Nannic radiofrekvenssilaitteet tekevät hoitolan palvelutarjonnasta monipuolisen

NANNIC  RADIOFREKVENSSIHOIDON VAIKUTUS

  • Olemassa olevan kollageenin supistuminen
  • Neo-kollageneesi
  • Neutralisoi vapaita happiradikaaleja
  • Parantunut veren perfuusio = parantunut virtaus
  • Lisää happea kudokseen
  • ß-Endorfinin tarjonta
  • Hiilidioksidin poistuminen
  • Poistaa  lymfaattista  turvotusta
  • Aktivoi lipolyysiä
  • Lisää solujen energiaa

NBE 500+ RADIOFREKVENSSIHOITOLAITE

NBE500+ käyttää elektromagneettista ja diatermista energiaa, joka kohottaa kudoksen lämpötilaa pari astetta. NBE500+ mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä. Sillä voi hoitaa kasvoja ja vartaloa mm. selluliittia, couperosaa, rosaceaa, aknea ja velttoa ihoa. Lisäksi sillä voi tehdä kohdennettuja hoitoja ohuelle silmänympärysiholle. Tulokset ovat näkyviä jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta paranevat vielä muutaman hoitokerran jälkeen.

NBE500+ käyttää 1MHz radioaaltoja. NBE500+ on kapasitiivinen radiofrekvenssihoitolaite. RF-hoitolaitteen mukana on kaksi bipolaarista hoitopäätä, joista toinen on kasvoille ja toinen vartalolle. Hoito on tehokas ja näkyviä tuloksia antava, mutta kuitenkin erittäin miellyttävä sekä rentouttava lämpöenergian ansiosta. NBE500+ RF-hoitolaite parantaa kudoksen kollageeni ja elastaanin tuotantoa. Samalla se lisää solujen happipitoisuutta. Hoidossa käytetään Nannicin kehittämiä lamellaaripohjaisia seerumeita, joilla voi hoitaa erilaisia ongelmia kasvoilla ja vartalolla. 

NBE 1000 RADIOFREKVENSSIHOITOLAITE

NBE 1000 on kapasitiivinen radiofrekvenssihoitolaite. Se sisältää sekä mono- ja bipolaarisen toiminnon. NBE 1000 -hoitolaite käyttää 1 Mhz taajuutta. Elektromagneettinen energia lisää solujen polarisaatiota ja lämpöä vapautuu ympäröivään kudokseen. Kudoksen lämpö nousee noin 1,5-2°. NBE 1000 eristetty hoitopää lisää ionien liikehdintää hoidettavalla alueella. Tämä mahdollistaa turvallisen tavan lisätä solujen energiatasoa vahingoittamatta alla olevaa kudosta.

NBE 1000 laitteen bipolaarinen toiminto tuottaa vähemmän kontaktilämpöä, jolloin se on ideaali ohuelle ja herkälle iholle. Monopolaarinen toiminto on tehokas ja antaa nopeampi tuloksia isommille alueille kuten esim. vartalolle. Hoidon fysiologisina seurauksina on mm. parantunut verenkierto hoidettavalla alueella, jolloin hapen määrä lisääntyy kudoksessa. Hoito aktivoi kollageeni ja glykosaminoglykaani synteesiä. Lisäksi se parantaa lymfanestekiertoa sekä lipolyysiä.

NANNIC 3000 RADIOFREKVENSSIHOITOLAITE

NBE 3000 on monipuolinen hoitolaite, jolla saa näkyviä hoitotuloksia ikääntymisen merkkeihin, velttoon ihoon ja rasvakudokseen. NBE 3000 radiofrekvenssihoitolaitteella voi hoitaa samanaikaisesti sekä kasvojen, että vartalon ihoa. Hoidon aikana voidaan aktivoida lymfanestekiertoa, jolloin hoidosta saadaan hyvin kokonaisvaltainen. NBE 3000 on kapasitiivinen mono- ja bipolaarinen hoitolaite. Hoitopäät ovat eristettyjä mikä takaa turvallisen hoidon asiakkaalle.

Nannic 3000 radiofrekvenssihoitolaitteella voi käyttää mono- ja bipolaarista toimintoa samaan aikaan yhden hoitokerran aikana. Esimerkiksi kun tehdään kasvohoitoa manuaalisella hoitopäällä voidaan aktivoida ylävartalon lymfanestekiertoa passiivisten elektrodien avulla. Näin yhdellä hoitokerralla saadaan entistä parempia tuloksia. Samoin voi toimia myös vartalohoidon aikana. Hoidon aikana kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto kiihtyy, mikroverenkierto paranee sekä lymfanestekierto aktivoituu. NBE 3000 mahdollistaa tehokkaat ja kattavan valikoiman erilaisia hoitoyhdistelmiä.