ihon puhdistus

pure active cleansing

pure active cleansing

Vaahtoava puhdistus 50ml, 200ml,500ml
Ihoa rauhoittava vaahtoava kasvojenpuhdistusaine kaikille ihotyypeille. Sokeripohjainen geeli puhdistaa ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Pure Active Cleansing sisältää Babassu-öljyä, jolla on korkea lauriinihappopitoisuus. Lauriinihapolla on antimikrobinen vaikutus. Pure Active Cleansing vaahtoaa runsaasti. Ei ärsytä silmiä ja sopii myös herkälle iholle. Ei sisällä säilöntäaineita. Poistaa kevyen meikin.
PORE treat lotion

PORE treat lotion

kosteuttava ja kirkastava hoitovesi 50ml, 250ml
Suihkutettava kasvovesi puhdistaa, tasapainottaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Pore Treat Lotion on hellävarainen kasvovesi, jossa vaikuttavana aineena on mm. B5-vitamiini. B5-vitamiini kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee ihosta pehmeän sekä joustavan. Kosteuttavina ainesosina on hamamelis- ja ruusunmarjauute. Pore Treat Lotion ylläpitää ihon kosteustasapainoa, puhdistaa ja supistaa ihohuokosia. Se auttaa pitämään ihon raikkaana, vähentää mustapäiden muodostumista, hoitaa aknea ja estää hyperpigmentaation muodostumista. Käytä aamuin ja illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen.
White willow bark peeling mask

White willow bark peeling mask

Entsymaattinen kuorinta 50ml, 150ml, 500ml
Entsymaattinen kuorintanaamio kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. White Willow Bark Peeling Mask on voidemainen kuorinta-aine, joka ei sisällä rakeita. Hopeapajun entsyymit irrottavat kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Kuorinnan jälkeen ihon väri kirkastuu välittömästi ja se tulee vastaanottavaisemmaksi hoitotuotteille. Kuorinta kannattaa tehdä kerran viikossa säännöllisenä osana ihonhoitoa. White Willow Bark Peeling Maskissa on tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Se sisältää mm. hopeapaju-uutetta, kamomillaa ja aloe veraa. White Willow Bark Peeling Mask soveltuu myös akne- ja couperosaihon hoitoon. Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle kerros kuorinta-ainetta ja anna vaikuttaa n. 15 minuuttia. Huuhtele pois.
make up remover gel

make up remover gel

Geelimäinen puhdistus 50ml, 200ml,500ml
Tehokas, mutta hellävarainen meikinpoistogeeli kasvoille.  Nannic Make Up Remover Gel on koostumukseltaan geelimäinen öljy. Vedellä huuhdeltaessa se muuttuu iholla maitomaiseksi. Make Up Remover Gel ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Make Up Remover Gel suojaa ihon hydrolipidikalvoa. Se sisältää mm. jojoba siemenöljyä. Hiero puhdistusgeeli kuivalle iholle. Pyörittele iholla jolloin se muuttuu öljymäiseksi. Huuhtele kasvot haalealla vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille.
eye make up remover

eye make up remover

Luonnollinen silmämeikinpoistoaine 100ml
Luonnollinen ja säilöntäaineeton silmämeikinpoistoaine. Nannic Eye Make Up Removerissä on kevyt öljymäinen koostumus. Pääraaka-aineena on puhdas kookosöljy.  Silmämeikinpoistoaine ei jätä silmiin ”öljyistä” kalvoa vaan silmänympärysiho jää puhdistuksen jälkeen silkinpehmeäksi. Laita meikinpoistoainetta muutama pisara kuivaan pumpuliin ja poista silmämeikit. Soveltuu myös herkälle iholle. Poistaa vahvemmankin meikin. Nannic Eye Make Up Remover ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita.
Phyto Active srub

Phyto Active srub

Rakeellinen kuorinta 50ml, 200ml,500ml
Phytoactive kuorinta täydentää Nannic filososiaa: Se ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa. Nannic Phytoactive kuorinta sisältää vaahtoavaa, hydrolisoitua vehnäproteiinia. Tästä on välitön hyöty iholle, koska vehnäproteiinin aminohapot eivät häiritse ihon happovaipan toimintaa. Näin kosteus ei pääse haihtumaan iholta. Proteiini auttaa tasapainottamaan talin ja bakteerien tuotantoa rasvoittuvalla iholla. NANNIC Phytoactive kuorinta on ympäristölle ystävällinen. Se on täysin biohajoava. Nannic Phytoactive kuorinnan rakeet ovat kasviperäistä norsunluuta. Luonnon norsunluuta saadaan Tagua palmun siemenistä. Soveltuu kasvojen ja vartalon iholle.
 • Puhdistukset kätevinä matkakokoina

  Puhdistukset kätevinä matkakokoina

  Kokeile Nannicin ihania puhdistuksia ja ihastu riittoisiin tuotteisiin.
 • Ammattikoot

  Ammattikoot

  Kaikki puhdistustuotteet on saatavilla 500 ml kokoisina pumppupulloina.
 • Kunnioita ihoasi

  Kunnioita ihoasi

  Nannic puhdistustuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa. Puhdistamisen jälkeen ihoa ei kiristä.