Hellävaraiset puhdistuotteet suojaavat ihon hydrolipikalvoa

PURE ACTIVE CLEANSING 50 ML, 150 ML

PURE ACTIVE CLEANSING 50 ML, 150 ML

Ihoa rauhoittava sokeripohjainen geeli puhdistaa ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Sisältää babassu-öjyä, jolla on korkea lauriinihappopitoisuus. Tällä hapolla on antimikrobinen vaikutus. Pure Active Cleansing ei ärsytä silmiä ja poistaa kevyen meikin. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
PORE TREAT LOTION 50 ML, 250 ML

PORE TREAT LOTION 50 ML, 250 ML

Lisää ihon kimmoisuutta ja korjaa pigmenttimuutoksia Suihkutettava kasvovesi puhdistaa ja tasapainottaa ihoa. Pore Treat Lotion on hellävarainen kasvovesi, jossa vaikuttavana aineena on mm. B5-vitamiini. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä joustavan. Kosteutta lisää hamamelis- ja ruusunmarjauute. Pore Treat Lotion pitää ihon raikkaana, vähentää mustapäiden muodostumista, rauhoittaa aknea ja estää hyperpigmentaation muodostumista. Käytä aamuin ja illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen.
MAKE UP REMOVER GEL 50 ML, 150 ML

MAKE UP REMOVER GEL 50 ML, 150 ML

Make Up Remover Gel on koostumukseltaan geelimäinen öljy. Vedellä huuhdeltaessa se muuttuu iholla maitomaiseksi jättämättä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Make Up Remover Gel suojaa ihon hydrolipidikalvoa. Se sisältää mm. kosteuttavaa jojoba-siemenöljyä. Hiero puhdistusgeeli kuivalle iholle. Pyörittele iholla, jolloin geeli muuttuu öljymäiseksi. Huuhtele kasvot haalealla vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa kevyen silmämeikin.
EYE MAKE UP REMOVER 100 ML

EYE MAKE UP REMOVER 100 ML

100% luonnollinen tuote silmämeikin poistoon SÄILÖNTÄAINEETON, HAJUSTEETON Kevyt öljymäinen koostumus poistaa vahvankin silmämeikin ja jopa 38°C maskaran. Pääraaka-aineena on puhdas kookos- öljy. Silmämeikinpoistoaine ei jätä silmiin öljyistä kalvoa vaan silmänympärysiho jää puhdistuksen jälkeen silkinpehmeäksi. Pumppaa silmämeikinpoistoainetta 2-3 pumppausta kuivaan pumpuliin. Paina pumpulia kevyesti silmän päällä ja pyyhi meikki pois. Sopii herkälle iholle.
 • Puhdistukset kätevinä matkakokoina

  Puhdistukset kätevinä matkakokoina

  Kokeile Nannicin ihania puhdistuksia ja ihastu riittoisiin tuotteisiin.
 • Ammattikoot

  Ammattikoot

  Kaikki puhdistustuotteet on saatavilla 500 ml kokoisina pumppupulloina.
 • Kunnioita ihoasi

  Kunnioita ihoasi

  Nannic puhdistustuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa. Puhdistamisen jälkeen ihoa ei kiristä.