Nannic puhdistukset

Eivät vaurioita ihon hydrolipidikalvoa. Saatavana myös ammattikoossa sekä matkakokona.

Puhdistukset
Puhdistukset

NANNIC EYE MAKE UP REMOVER 100 ML

Luonnollinen ja säilöntäaineeton silmämeikinpoistoaine. Nannic Eye Make Up Removerissä on kevyt öljymäinen koostumus. Pääraaka-aineena on puhdas kookosöljy.  Silmämeikinpoistoaine ei jätä silmiin ”öljyistä” kalvoa vaan silmänympärysiho jää puhdistuksen jälkeen silkinpehmeäksi. Laita meikinpoistoainetta muutama pisara kuivaan pumpuliin ja poista silmämeikit. Soveltuu myös herkälle iholle. Poistaa vahvemmankin meikin. Nannic Eye Make Up Remover ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita.

NANNIC MAKE UP REMOVER GEL 150 ML,50ML

Tehokas, mutta hellävarainen meikinpoistoaine kasvoille.  Nannic Make Up Remover Gel on koostumukseltaan geelimäinen öljy. Vedellä huuhdeltaessa se muuttuu iholla maitomaiseksi. Make Up Remover Gel ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Make Up Remover Gel suojaa ihon hydrolipidikalvoa. Se sisältää mm. jojoba siemenöljyä. Hiero puhdistusgeeli kuivalle iholle. Pyörittele iholla jolloin se muuttuu öljymäiseksi. Huuhtele kasvot haalealla vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille.

NANNIC PURE ACTIVE CLEANSING 150 ML,50ML

Ihoa rauhoittava vaahtoava kasvojenpuhdistusaine kaikille ihotyypeille. Sokeripohjainen geeli puhdistaa ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Pure Active Cleansing sisältää Babassu-öljyä, jolla on korkea lauriinihappopitoisuus. Lauriinihapolla on antimikrobinen vaikutus. Pure Active Cleansing vaahtoaa runsaasti. Ei ärsytä silmiä ja sopii myös herkälle iholle. Ei sisällä säilöntäaineita.

NANNIC PORE TREAT LOTION 250 ML,50 ML

Nannic kasvovesi puhdistaa,tasapainottaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Pore Treat Lotion on hellävarainen kasvovesi, jossa yhtenä vaikuttavana aineena on B5-vitamiini. B5-vitamiini kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee ihosta pehmeän sekä joustavan. Kosteuttavina ainesosina on Hamamelis- ja ruusunmarjauute. Pore Treat Lotion ylläpitää ihon kosteustasapainoa, puhdistaa ja supistaa ihohuokosia. Se auttaa pitämään ihon raikkaana, vähentää mustapäiden muodostumista, hoitaa aknea ja estää hyperpigmentaation muodostumista. Käytä aamuin ja illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Pore Treat Lotion suihkutetaan iholle.

NANNIC WHITE WILLOW BARK PEELING MASK 150 ML

Mieto keratolyyttinen kuorinta kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. White Willow Bark Peeling Mask on voidemainen kuorinta-aine, joka ei sisällä rakeita. Hopeapajun entsyymit irrottavat kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Kuorinnan jälkeen ihon väri kirkastuu välittömästi ja se tulee vastaanottavaisemmaksi hoitotuotteille. Kuorinta kannattaa tehdä kerran viikossa säännöllisenä osana ihonhoitoa. White Willow Bark Peeling Maskissa on tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Se sisältää mm. hopeapaju-uutetta, kamomillaa ja aloe veraa. White Willow Bark Peeling Mask soveltuu myös akne- ja couperosaihon hoitoon. Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle kerros kuorinta-ainetta ja anna vaikuttaa n. 15 minuuttia. Huuhtele pois.

NANNIC PHYTOACTIVE SCRUB 200ml rakeellinen kuorinta kasvoille ja vartalolle

Phytoactive kuorinta täydentää Nannic filososiaa: Se ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa. Nannic Phytoactive kuorinta sisältää vaahtoavaa, hydrolisoitua vehnäproteiinia. Tästä on välitön hyöty iholle, koska vehnäproteiinin aminohapot eivät häiritse ihon happovaipan toimintaa. Näin kosteus ei pääse haihtumaan iholta. Proteiini auttaa tasapainottamaan talin ja bakteerien tuotantoa rasvoittuvalla iholla. NANNIC Phytoactive kuorinta on ympäristölle ystävällinen. Se on täysin biohajoava. Nannic Phytoactive kuorinnan rakeet ovat kasviperäistä norsunluuta. Luonnon norsunluuta saadaan Tagua palmun siemenistä.Soveltuu kasvojen ja vartalon iholle. Saatavilla kolme pakkauskokoa 50ml, 200ml ja 500ml.