deep skin mikroneulaus tuotteet

DS ANTI-AGEING

DS ANTI-AGEING

DS Anti-Ageing madaltaa kasvojen ilmeryppyjä.  Nannic Anti-Ageing sisältää hexapeptidiä, joka toimii samankaltaisesti kuin botuliinitoksiini. Anti-Ageing seerumi sisältää myös tripeptidejä, jotka stimuloivat kollageenin, elastaanin ja glukosaminoklygaanin tuotantoa. Soveltuu loistavasti mm. ohuelle kaulan iholle. Hyvä ja riittoisa seerumi ikääntyneen ihon mikroneulaukseen.
Tehokkaasti kiinteyttävä 100 ml
DS Couperosa

DS Couperosa

Ihon pintaverisuonet ovat alttiina ympäristön rasituksille jatkuvasti. Soluväliaineen heiketessä verisuonten tukiverkko löystyy ja verisuonien toiminta heikkenee. Samanaikaisesti muodostuu uusia verisuonia, jotta happirikkaan veren kulkeutuminen soluihin on mahdollista. DS Couperosa seerumi suojaa sekä vahvistaa soluväliainetta ja estää neovaskularisaatiota = uusien verisuonten muodistumista hoidettavalle alueelle. Deep Skin mikroneulaus hellävaraisesti tehtynä vahvistaa ohutta couperosa ihoa.
Vahvistaa Couperosa ihoa 30ml
DS scars

DS scars

Venymäjäljet ja arvet ovat vaurioita sidekudoksessa. Seerumi sisältää aminohappoja, jotka ovat tärkeitä rakennuspalikoita terveelle sidekudokselle. Proliini auttaa parantamaan haavoja ja aktivoi ihokudosta uusiutumaan. Proliini on nivelkalvojen kollageenirakenteen runsaimpia rakenneosia. Se on välttämätön kollageenisynteesissä ja -korjauksessa sekä tärkeä tekijä erilaisten vammojen (esim. urheiluvammat, nyrjähtämiset, haavaumien, palovammojen) ja muiden kudosvaurioiden paranemisessa. Aknearpien hoidossa saadaan hyviä hoitotuloksia kohtuullisen nopeasti.
Arpien ja venymäjälkien hoitoon 30 ml
DS HYALURONIC WRINKLE FILLER

DS HYALURONIC WRINKLE FILLER

Hyaluronic Wrinkle Filler on lamellaarirakenteinen mikroneulaus seerumi. Se sisältää kapseloitua hyaluronihappoa. Kapseloitu hyaluronihappo imeytyy ihoon tehokkaasti mikrokanavien kautta ja se pystyy sitomaan itseensä vettä moninkertaisesti heti iholle päästyään. Hyaluron tehoaa näkyviin juonteisiin lähes välittömästi hoidon jälkeen. Kun mikroneulausta tehdään sarjana saadaan hyaluronihapon määrää lisättyä kudokseen ja ihon kosteuspitoisuus lisääntyy pitkällä aikavälillä.
Ihon pinnallisiin juonteisiin 30 ml
ds HYPERPIGMENTATION

ds HYPERPIGMENTATION

DS Hyperpigmentation hidastaa käskyä, joka aktivoi pigmenttisoluja ja vähentää tyrosinaasin aktiivisuutta soluissa. Tyrosinaasi on hapettava entsyymi, joka toimii katalysaattorina tyrosiinin ja melanosomien muodostumisessa.  Toimiakseen tyrosinaasi tarvitsee hapettuneen ympäristön. Se hidastaa melanosomien jakautumista ja vähentää huomattavasti vapaiden happiradikaalien syntyä sekä vähentää reaktiivisia happiradikaaleja. Ds hyperpigmentaatio seerumi vähentää maksaläiskiä olematta kuitenkaan soluja tuhoava = sytotoksinen.
Ihon pigmenttimuutosten hoitoon 30 ml
pre infuser lotion

pre infuser lotion

Ennen mikroneulausta iho käsitellään Pre Infuser Lotionilla, joka syväpuhdistaa ihoa ja estää tulehdusten syntyä. Sisältää maitohappoa, joka pehmentää ihoa ennen mikroneulausta.
Ihoa puhdistava ennen mikroneulaus 250 ml
 • Deep Skin hoitolaite rahoituksella

  Deep Skin hoitolaite rahoituksella

  Voit saada Deep Skin hoitolaitteen jopa 80€+alv kuukausimaksulla.
 • Ammattikoot

  Ammattikoot

  Kaikki puhdistustuotteet on saatavilla 500 ml kokoisina pumppupulloina.
 • Kunnioita ihoasi

  Kunnioita ihoasi

  Nannic puhdistustuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa. Puhdistamisen jälkeen ihoa ei kiristä.