DS ANTI-AGEING 100 ml

DS ANTI-AGEING 100 ml

DS Anti-Ageing madaltaa kasvojen ilmeryppyjä.  Nannic Anti-Ageing sisältää hexapeptidiä, joka toimii samankaltaisesti kuin botuliinitoksiini. Anti-Ageing seerumi sisältää myös tripeptidejä, jotka stimuloivat kollageenin, elastaanin ja glukosaminoklygaanin tuotantoa. Soveltuu loistavasti mm. ohuelle kaulan iholle. Hyvä ja riittoisa seerumi ikääntyneen ihon mikroneulaukseen.
Tehokkaasti kiinteyttävä
DS COUPEROSA 30 ml

DS COUPEROSA 30 ml

Ihon pintaverisuonet ovat alttiina ympäristön rasituksille jatkuvasti. Soluväliaineen heiketessä verisuonten tukiverkko löystyy ja verisuonien toiminta heikkenee. Samanaikaisesti muodostuu uusia verisuonia, jotta happirikkaan veren kulkeutuminen soluihin on mahdollista. DS Couperosa seerumi suojaa sekä vahvistaa soluväliainetta ja estää neovaskularisaatiota = uusien verisuonten muodistumista hoidettavalle alueelle. hellävaraisesti tehtynä Deep Skin mikroneulaus vahvistaa ohutta couperosa ihoa.
Vahvistaa soluväliainetta
DS SCARS 30 ML

DS SCARS 30 ML

Venymäjäljet ja arvet ovat vaurioita sidekudoksessa. Seerumi sisältää aminohappoja, jotka ovat tärkeitä rakennuspalikoita terveelle sidekudokselle. Proliini auttaa parantamaan haavoja ja aktivoi ihokudosta uusiutumaan. Proliini on nivelkalvojen kollageenirakenteen runsaimpia rakenneosia. Se on välttämätön kollageenisynteesissä ja -korjauksessa sekä tärkeä tekijä erilaisten vammojen (esim. urheiluvammat, nyrjähtämiset, haavaumien, palovammojen) ja muiden kudosvaurioiden paranemisessa. Aknearpien hoidossa saadaan hyviä hoitotuloksia kohtuullisen nopeasti.
Arpien ja venymäjälkien hoitoon
DS HYALURONIC WRINKLE FILLER 30 ml

DS HYALURONIC WRINKLE FILLER 30 ml

Hyaluronic Wrinkle Filler on lamellaarirakenteinen mikroneulaus seerumi. Se sisältää kapseloitua hyaluronihappoa. Kapseloitu hyaluronihappo imeytyy ihoon tehokkaasti mikrokanavien kautta ja se pystyy sitomaan itseensä vettä moninkertaisesti heti iholle päästyään. Hyaluron tehoaa näkyviin juonteisiin lähes välittömästi hoidon jälkeen. Kun mikroneulausta tehdään sarjana saadaan hyaluronihapon määrää lisättyä kudokseen ja ihon kosteuspitoisuus lisääntyy pitkällä aikavälillä.
Ihon pinnallisiin juonteisiin
DS HYPERPIGMENTATION 30 ML

DS HYPERPIGMENTATION 30 ML

DS Hyperpigmentation hidastaa käskyä, joka aktivoi pigmenttisoluja ja vähentää tyrosinaasin aktiivisuutta soluissa. Tyrosinaasi on hapettava entsyymi, joka toimii katalysaattorina tyrosiinin ja melanosomien muodostumisessa.  Toimiakseen tyrosinaasi tarvitsee hapettuneen ympäristön. Se hidastaa melanosomien jakautumista ja vähentää huomattavasti vapaiden happiradikaalien syntyä sekä vähentää reaktiivisia happiradikaaleja. Ds hyperpigmentaatio seerumi vähentää maksaläiskiä olematta kuitenkaan soluja tuhoava = sytotoksinen. Mikroneulausvaikuttaa tehokkaasti epidermiksen tyvisolukerrokseen, jossa melanosomit sijaitsevat.
Ihon pigmenttimuutosten hoitoon
DS PRE INFUSER LOTION 250 ML

DS PRE INFUSER LOTION 250 ML

Ennen mikroneulausta iho käsitellään Pre Infuser Lotionilla, joka syväpuhdistaa ihoa ja estää tulehdusten syntyä. Sisältää maitohappoa, joka pehmentää ihoa ennen mikroneulausta.
Puhdistaa ja pehmentää ihoa
 • Deep Skin hoitolaite rahoituksella

  Deep Skin hoitolaite rahoituksella

  Voit saada Deep Skin hoitolaitteen jopa 80€+alv kuukausimaksulla.
 • Ammattikoot

  Ammattikoot

  Kaikki puhdistustuotteet on saatavilla 500 ml kokoisina pumppupulloina.
 • Kunnioita ihoasi

  Kunnioita ihoasi

  Nannic puhdistustuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa. Puhdistamisen jälkeen ihoa ei kiristä.