Lisätietoa Nannic hoidoista

Luota ammattilaiseen arvioon

Nannic kasvohoidot tekee koulutettu ihonhoidon ammattilainen. Jokaisen iholla on erilaisia tarpeita ja kosmetologi tietää mikä on ihollesi hyväksi. Tarpeet voivat vaihdella eri hoitokerroilla, mutta tärkeintä on, että iho näyttää ja tuntuu hyvältä heti hoidon jälkeen.

Mitä voidaan hoitaa?

Jos sinua häiritsee kasvoilla tai vartalolla jokin asia, kannattaa  jutella oman kosmetologin kanssa. Esimerkiksi Nannic radiofrekvenssihoidolla voidaan hoitaa vanhoja leikkaus- ja onnettomuusarpia. Veltto vatsan iho on valitettavan yleinen ongelma esimerkiksi raskauden tai laihduttamisen jälkeen. NANNIC radiofrekvenssiä kannattaa kokeilla. Jo parilla hoitokerralla näkee miten hoito tehoaa. Ihmiset on yksilöitä ja jokaisella on omat epävarmuusalueensa. Siksi kannattaa jutella koulutetun ammattilaisen kanssa.

Näkyviä hoitotuloksia

Ihon tarpeet vaihtelevat mm. iän, vuodenajan, ravinnon ja elämäntilanteen muuttuessa. NANNIC radiofrekvenssihoito sekä Deep Skin mikroneulaus aktivoivat ihon solutoimintaa, joka hidastuu vuosien myötä. Eli aktivoimme ja ylläpidämme ihon toimintoja. NANNIC hoidoilla saa näkyviä hoitotuloksia turvallisesti ja kivuttomasti. NANNIC hoidot ovat vaihtoehto kirurgisille operaatioille sekä täyteaineille. Osaavissa käsissä kaikkia hoitomuotoja voidaan kuitenkin yhdistää ihon tarpeiden ja omien toiveiden mukaisesti.
 • Rene ja Tine
  Nannic panostaa raaka-aineisiin ja valmistaa kaikki tuotteensa itse.
 • excellence ryhmä
  Nannic hoitotuotteet ovat todella hoitavia ja sisältävät runsaasti raaka-aineita. Kahden viikon käytön jälkeen huomaat eron ihossasi.
 • Ilmatiivis pumppupullo

  Ilmatiivis pumppupullo

  Runsaasti vaikuttavia-aineita ja vähän säilöntäaineita