lisätietoa Nannic hoidoista

luota ammattilaiseen arvioon

luota ammattilaiseen arvioon

Nannic kasvohoidot tekee koulutettu ihonhoidon ammattilainen. Jokaisen iholla on erilaisia tarpeita ja kosmetologi tietää mikä on ihollesi hyväksi. Tarpeet voivat vaihdella eri hoitokerroilla, mutta tärkeintä on, että iho näyttää ja tuntuu hyvältä heti hoidon jälkeen.

MITÄ VOIDAAN HOITAA?

Jos sinua häiritsee kasvoilla tai vartalolla jokin asia, kannattaa  jutella oman kosmetologin kanssa. Esimerkiksi Nannic radiofrekvenssihoidolla voidaan hoitaa vanhoja leikkaus- ja onnettomuusarpia huomattavasti parempaan kuntoon. Veltto vatsan iho on valitettavan yleinen asia, joka voi vaivata esim. uimarannalle mentäessä. Ihmiset on yksilöitä ja jokaisella on omat epävarmuusalueensa. Siksi kannattaa kysyä aina neuvoa jos asiaan löytyisi ratkaisu.

NÄKYVIÄ HOITOTULOKSIA

Ihon tarpeet vaihtelee iän, vuodenajan ja elämäntilanteiden muuttuessa. Nannic radiofrekvenssihoito sekä Deep Skin mikroneulaus aktivoivat ihon omaa solutoimintaa, joka hidastuu vuosien myötä. Eli aktivoimme ihon omia toimintoja. Nannic hoidoilla saa näkyviä hoitotuloksia turvallisesti ja kivuttomasti. Monille nämä hoidot korvaavat isommat kirurgiset operaatiot sekä täyteaineet.
 • Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic panostaa raaka-aineisiin ja valmistaa kaikki tuotteensa itse.
 • Kokeile tuotteita

  Kokeile tuotteita

  Nannic hoitotuotteet ovat todella hoitavia vaikka koostumus tuntuu aluksi kevyeltä. Kahden viikon käytön jälkeen huomaat eron ihossasi.
 • Uudet pakkaukset

  Uudet pakkaukset

  Nannicille on tärkeää, että tuote on turvallinen käyttää. Uusi 50ml koko on pakattu myös pumppupulloon.