LUOTA AMMATTILAISEN ARVIOON

Nannic kasvohoidot tekee koulutettu ihonhoidon ammattilainen. Jokaisen iholla on erilaisia tarpeita ja kosmetologi tietää mikä on ihollesi hyväksi. Tarpeet voivat vaihdella eri hoitokerroilla, mutta tärkeintä on, että iho näyttää ja tuntuu hyvältä heti hoidon jälkeen.

MITÄ KAIKKEA VOIDAAN HOITAA?

Jos sinua häiritsee kasvoilla tai vartalolla jokin asia kannattaa  jutella oman kosmetologin kanssa. Esimerkiksi Nannic radiofrekvenssihoidolla voidaan hoitaa vanhoja leikkaus- ja onnettomuusarpia huomattavasti parempaan kuntoon. Samoin veltto vatsan iho on valitettavan yleinen asia, joka voi vaivata esim. uimarannalle mentäessä. Ihmiset on yksilöitä ja jokaisella on omat ns. epävarmuusalueensa. Siksi kannattaa kysyä aina neuvoa.

KERRO TOIVEISTASI ENNEN HOITOA?

Ihon tarpeet vaihtelee iän, vuodenajan ja elämäntilanteiden muuttuessa. Nannic radiofrekvenssihoito sekä Deep Skin mikroneulaus aktivoivat ihon omaa solutoimintaa, joka hidastuu vuosien myötä. Eli aktivoimme ihon omia toimintoja. Nannic hoidoilla saa näkyviä hoitotuloksia turvallisesti ja kivuttomasti. Monille nämä hoidot korvaavat isommat kirurgiset operaatiot sekä täyteaineet.

Erillistä toipumisaikaa Nannic hoitojen jälkeen ei ole.