Close
Skip to content

Alginaatti naamiot

 

Muutaman merimailin päässä Bretagnen rannikolta löytyy kivien reunustama matalikko. Alue on UNESCO:n suojeluksessa. Sinne on muodostunut laaja rakkoleväesiintymä, jolla on aivan oma ekosysteeminsä. Alueella on runsaasti erilaisia vihreitä levälajeja ,joiden seassa asustelee runsaasti kaloja sekä Bretagnen ostereita. Bretagnen levä esiintymää voidaan pitää vedenalaisena sademetsänä. Myrskyjen ja voimakkaiden virtausten johdosta merilevää huuhtoutuu Bretagnen rannoille nousuveden aikaan. Laskuveden tullessa rannalle ajautunut levä kerätään talteen.

Keräämisen jälkeen merilevä huuhdellaan ja laitetaan kuivumaan tupakkakuivureihin. Levää käytetään raaka-aineena eläinten ja ihmisten ravintoon sekä mm. NANNIC alginaatti naamioihin. Levä on terveellistä sekä ihmisille, että eläimille. Se sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja ja mineraaleja kuten orgaanista jodia, K-vitamiinia, B11, B5, magnesiumia, rautaa, kalsiumia, sinkkiä, mangaania, fosforia ja potassiumia. Alginaatti sisältää algiinihappoa, joka on kasviperäinen vastine hyaluronihapolle. 

Anti Age Spirulina 500g

NANNIC Anti Age Spirulina naamio on 100% luonnollinen. Se ei sisällä säilöntäaineita eikä lisäaineita. Anti Age naamio sisältää spiruliinaa, jolla on vahva antioksidanttinen vaikutus. Naamio sisältää runsaasti vitamiineja. Merileväuute kosteuttaa tehokkaasti, rauhoittaa sekä silottaa ihoa. Naamio aktivoi ihon solujen uusiutumista. Anti Age Spirulina naamiota käytetään ikääntyvälle iholle kiinteyttävien hoitojen yhteydessä. 
 

Anti Pollution 500g

Anti-Pollution naamio sisältää orgaanista omenauutetta. Naamio sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa. Vihreän omenan sisältämää polyfenolia pidetään tällä hetkellä yhtenä tehokkaimmista taistelijoista vapaita happiradikaaleja vastaan. Polyfenolit parantavat mikroverenkiertoa, aktivoivat kollageeni- ja elastaanisynteesiä sekä estävät hyaluronihapon vähentymistä. Anti Pollution naamio sopii iholle jossa on pigmenttimuutoksia tai huono ääreisverenkierto. Raikas tuoksu piristää hoidon päätteeksi. Iho kirkastuu välittömästi.
 

Anti Stress 500g

Anti Stress naamio on biosertifioitu alginaatti naamio, joka  sisältää Bee Balm -kasviuutetta, joka on orgaanisesti viljeltyä. Anti Stress naamiolla on antiseptinen ja rentouttava vaikutus. Anti Stress naamio sisältää myös ActImmuneTM, jota saadaan ekosertifioidusta parsakaalin versosta. Sillä on ihon stressiä vähentävä vaikutus. Se suojaa soluja hapettumiselta, vähentää proteiinin glykaatiota ja korjaa UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Ekosertifioitu riisikukan tuoksu rentouttaa hoidon päätteeksi. Sopii herkälle ja ärtyneelle iholle. 

 

Hydrating Anti Wrinkle 500g

Tehokosteuttava naamio sisältää Argirelineä, joka on hexapeptidi (luonnollinen aminohappo). Se toimii “botoxin kaltaisesti” rentouttamalla kasvojen jännittyneitä lihaksia. Naamio siältää myös magnesiumia ja potassiumia. Hydrating Anti Wrinkle naamio sopii iholle, jossa on juonteita ja velttoutta. Naamio on loistava kosteusköyhälle ja auringon vaurioittamalle iholle.
 

Detoxifying Charchoal 500g

Detoxifying Charchoal mask syväpuhdistaa, poistaa toksiineja ja soveltuu stressaantuneen ihon puhdistukseen. Naamiota voi käyttää yksinään tai yhdistettynä laitehoitoon. Kiitos huokoisen rakenteen, hiili syväpuhdistaa ihoa imemällä  epäpuhtauksia ja saasteiden jäämiä ihohuokosista tehokkaasti. Sillä on myös talin tuotantoa säätelevä vaikutus. Hiilellä on antioksidantin ominaisuuksia ja se taistelee vapaita happiradikaaleja vastaan, jotka edesauttavat ihon vanhenemista. Naamio tehostaa myös hydrolipidikalvon toimintaa ja tukee ihon omaa mikrobiomia. Detoxifying Charchoal Maskin jälkeen iho tuntuu napakalta, puhtaalta ja raikkaalta. Naamio ei kuivata ihoa.
 
Alginaatti naamiot

Alginaatti naamio

  • Lisää elastisuutta
  • Kiinteyttää ihoa
  • Vahvistaa ihon hydrolipidikalvoa
  • Ihon uusiutumisen tehostuminen
  • Verenkierron aktivoiminen
  • Pienentää silmäpusseja
  • Vähentää juonteita
Alginaatti naamiot

Levää käytetään raaka-aineena eläinten ja ihmisten ravintoon sekä mm. NANNIC alginaatti naamioihin. Levä on terveellistä sekä ihmisille, että eläimille. Se sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja ja mineraaleja kuten orgaanista jodia, K-vitamiinia, B11, B5, magnesiumia, rautaa, kalsiumia, sinkkiä, mangaania, fosforia ja potassiumia. Alginaatti sisältää algiinihappoa, joka on kasviperäinen vastine hyaluronihapolle.