Menu

Hoidon päätteeksi

Alginaatti naamiot

Viimeistelevät hoidon ihanalla viileydellään ja ravitsevuudellaan. Alginaatti vahvistaa ihon hydrolipidikalvoa ja kiinteyttää ihoa. Solutoiminta aktivoituu ja iho tuntuu raikkaalta naamion poiston jälkeen.

Ultra Moisturizing Set (2)

Muutaman merimailin päässä Bretagnen rannikolta löytyy kivien reunustama matalikko. Alue on UNESCO:n suojeluksessa. Sinne on muodostunut laaja rakkoleväesiintymä, jolla on aivan oma ekosysteeminsä. Alueella on runsaasti erilaisia vihreitä levälajeja ,joiden seassa asustelee runsaasti kaloja sekä Bretagnen ostereita. Bretagnen levä esiintymää voidaan pitää vedenalaisena sademetsänä. Myrskyjen ja voimakkaiden virtausten johdosta merilevää huuhtoutuu Bretagnen rannoille nousuveden aikaan. Laskuveden tullessa rannalle ajautunut levä kerätään talteen.Keräämisen jälkeen merilevä huuhdellaan ja laitetaan kuivumaan tupakkakuivureihin. Levää käytetään raaka-aineena eläinten ja ihmisten ravintoon sekä mm. NANNIC alginaatti naamioihin. Levä on terveellistä sekä ihmisille, että eläimille. Se sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja ja mineraaleja kuten orgaanista jodia, K-vitamiinia, B11, B5, magnesiumia, rautaa, kalsiumia, sinkkiä, mangaania, fosforia ja potassiumia. Alginaatti sisältää algiinihappoa, joka on kasviperäinen vastine hyaluronihapolle. 

Ultra Moisturizing with aloe vera 500g

Mekaanisten hoitojen viimeistelyyn ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava alginaatti naamio. NANNIC Ultra Moisturizing syväkosteuttava alginaatti naamio sisältää luonnollisia raaka-aineita mm. ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Naamio on vegaaninen ja se ei sisällä säilöntä-aineita.  Dermatologiset testit osoittavat ihon kosteutuspitoisuuden lisääntymisen +30%  epidermiksessä ja jyväissolukerroksessa. Naamio sopii hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Naamio on pakattu 500g pussiin.

 
vegan
Aloe Vera
järviruoko
alginaatti naamio

Hydrating Anti-Wrinkle 500g

Tehokosteuttava naamio sisältää Argirelineä, joka on hexapeptidi (luonnollinen aminohappo). Se toimii “botoxin kaltaisesti” rentouttamalla kasvojen jännittyneitä lihaksia. Naamio sisältää myös magnesiumia ja potassiumia. Hydrating Anti Wrinkle naamio sopii iholle, jossa on juonteita ja velttoutta. Naamio on loistava kosteusköyhälle ja auringon vaurioittamalle iholle.

Detoxifying  500g

Detoxifying Charchoal mask syväpuhdistaa, poistaa toksiineja ja soveltuu stressaantuneen ihon puhdistukseen. Naamiota voi käyttää yksinään tai yhdistettynä laitehoitoon. Kiitos huokoisen rakenteen, hiili syväpuhdistaa ihoa imemällä  epäpuhtauksia ja saasteiden jäämiä ihohuokosista tehokkaasti. Sillä on myös talin tuotantoa säätelevä vaikutus. Hiilellä on antioksidantin ominaisuuksia ja se taistelee vapaita happiradikaaleja vastaan, jotka edesauttavat ihon vanhenemista. Naamio tehostaa myös hydrolipidikalvon toimintaa ja tukee ihon omaa mikrobiomia. Detoxifying Charchoal Maskin jälkeen iho tuntuu napakalta, puhtaalta ja raikkaalta. Naamio ei kuivata ihoa.
 

Anti Stress naamio rauhoittaa 500g

Anti Stress naamio on biosertifioitu alginaatti naamio, joka  sisältää Bee Balm -kasviuutetta, joka on orgaanisesti viljeltyä. Anti Stress naamiolla on antiseptinen ja rentouttava vaikutus. Anti Stress naamio sisältää myös ActImmuneTM, jota saadaan ekosertifioidusta parsakaalin versosta. Sillä on ihon stressiä vähentävä vaikutus. Se suojaa soluja hapettumiselta, vähentää proteiinin glykaatiota ja korjaa UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Ekosertifioitu riisikukan tuoksu rentouttaa hoidon päätteeksi. Sopii herkälle ja ärtyneelle iholle.