vartalonhoito

Slim

Slim & firm

Nannic Slim & Firm tarjoaa tehokkaan keinon taistella niitä mekanismeja vastaan, jotka aiheuttavat selluliittia ja rasvan kerääntymistä ihon alle. Tämä monitehoinen seerumi kirjaimellisesti laittaa rasvasolut dieetille ja vähentää uusien rasvasolujen muodostumista. Olemassa oleva rasva muuttuu energiaksi. Seerumi sisältää mm. kofeiinia, inkivääriä ja kurkumaa. Slim & Firm vähentää rasvan varastoitumista ihon alle ja kiinteyttää ihoa. Levitä hoidettavalle alueelle ohut kerros Nannic Slim & Firm seerumia. Käytä aamuin illoin. Nannic Slim & Firm soveltuu myös kaksoisleuan hoitoon.
Vähemmän selluliittia 150 ml
Hand Repair Complex

Hand Repair Complex

Nannic Hand Repair Complex on tehokas käsien ihon hoitoseerumi. Ravinteikas koostumus hoitaa sekä ihoa että kynsinauhoja. Seerumi sisältää Omega3 ja Omega6 rasvahappoja, antioksidantteja, phytosteroleja, glyseriiniä, E-vitamiinia ja karoteenia (provitamin A). Kaikki ainesosat korjaavat vaurioitunutta ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Imeytyy ihoon nopeasti ja siksi miellyttävä käyttää.
Kuiville käsille ja kynsinauhoille 50 ml
Venatrix for Legs

Venatrix for Legs

Nannic Venatrix Legs on nanoteknologiaseerumi, jota voi käyttää jalkojen laajentuneiden pintaverisuonien hoitoon. Voide parantaa myös mustelmat nopeasti. Voit käyttää Venatrixia myös muilla vartalon alueilla kuten decolleteella ja kasvoilla. Käytä tuotetta kaksi kertaa päivässä 6-8 viikon ajan. Venatrix Legs seerumi hoitaa laajentuneita pintaverisuonia mm. jaloissa. Tuotenimestä huolimatta Venatrix Legs soveltuu myös rosacean sekä tulehtuneen aknen hoitoon. Nannic Venatrix Legs sisältää glykosaminoglykaania, joka suojaa ihon kollageenisynteesiä. Kun kollageenin määrä lisääntyy, hiusverisuonia ympäröivä soluväliaine vahvistuu. Nannic Venatrix sisältää kahta erilaista merileväuutetta, jotka ylläpitävät soluväliaineen hyvinvointia. Kun soluväliaine on kunnossa, se jaksaa pitää paineen verisuonissa. Pintaverisuonet katoavat vähitellen näkyvistä. Syviin suonikohjuihin tuote ei tehoa.
Eroon pintaverisuonista 150 ml
Foot Repair Complex

Foot Repair Complex

Nannic Foot Repair Complex on todella tehokas hoitoseerumi kuiville jaloille sekä halkeileville kantapäille. Se soveltuu loistavasti myös kuivien kyynärpäiden hoitoon. Koostumus sisältää omega3 ja omega6 sekä punapippuripeptidejä, jotka vilkastuttavat verenkiertoa. Tea Tree öljy auttaa tulehduksiin ja on lievästi deodoroiva. Kylmäpuristettu hamppuöljy hoitaa kuivaa ihoa. Levitä Nannic Foot Repair Complexia hoidettavalle alueelle ohut kerros. Seerumi imeytyy ihoon nopeasti. Tuotetta ei tarvitse käyttää runsaasti verrattuna normaaleihin jalkavoiteisiin.  Käytä säännöllisesti hoidettavalla alueella.
Halkeileville käsille 50 ml
 • Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic tuoteinnovaatiot

  Nannic panostaa raaka-aineisiin ja valmistaa kaikki tuotteensa itse.
 • Kokeile tuotteita

  Kokeile tuotteita

  Nannic hoitotuotteet ovat todella hoitavia vaikka koostumus tuntuu aluksi kevyeltä. Kahden viikon käytön jälkeen huomaat eron ihossasi.
 • Uudet pakkaukset

  Uudet pakkaukset

  Nannicille on tärkeää, että tuote on turvallinen käyttää. Uusi 50ml koko on pakattu myös pumppupulloon.