Itseruskettavat

Supersunic itseruskettavat antavat kauniin päivityksen

Itseruskettavat

NANNIC EPIBRONZE 250 ML JA 50ML

Nannic Epibronze on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu asteittain itseruskettava kosteusvoide vartalolle ja kasvoille.  Uusi koostumus Epibronze antaa entistä luonnollisemman rusketuksen sävyn kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa tehokkaasti ja sisältää runsaasti antioksidantteja. Nannic Epibronze aktivoi myös ihon omia rusketustekijöitä. Nannic Epibronze soveltuu henkilöille, jotka arastelevat itseruskettavien voiteiden käyttöä. Se ei jätä levitysjälkiä vaan antaa kauniin päivetyksen. Nannic Epibronze imeytyy hyvin. Voit käyttää myös After Sun tuotteena.

SUPERSUNIC ITSERUSKETTAVA SPRAY 150 ML

Itseruskettava spray suihkuaa mikroskooppisen pieninä pisaroina ja kuivuu lähes välittömästi. Supersunic Self Tan Spray ei sisällä hajusteita eikä väriaineita, joten se sopii herkällekin iholle. Vaikuttavina aineina toimii DHA ja erythrulose -sokerit. Kaksi tuntia tuotteen lisäyksestä alkaa rusketus kehittymään. Ruskettuminen jatkuu 12 tunnin ajan. Rusketus kestää iholla noin seitsemän päivää. Muuttumattomana tulos säilyy iholla n. 3-4 päivää. Sen jälkeen se vaalenee vähitellen.  Supersunic Spraytä voit käyttää myös ylösalaisin. Suihkuta Supersunic itseruskettavaa spraytä n. 30 cm etäisyydeltä. Tee kevyesti pyöriviä liikkeitä samalla kun suihkutat. Tuote kuivuu nopeasti ja voit pukeutua lähes välittömästi. Supersunic Self Tan ei kuivata ihoa. Yksi suihkepullo riittää n. 3-5 kokovartalo suihkutukseen. Lopputuloksena kaunis ja luonnollinen rusketus. Pidennä rusketuksen kestoa käyttämällä Nannic Epibronze kosteusvoidetta.

SUPERSUNIC SELF TAN TOWEL – 8 KPL ITSERUSKETTAVIA KOSTEUSPYYHKEITÄ

Supersunic itseruskettavat pyyhkeet antavat iholle kauniin rusketuksen, joka kestää iholla 5-7 päivää. Rusketus alkaa kehittymään iholla 2-12 tunnin aikana levityksestä. Supersunic pyyhkeet eivät sisällä alkoholia tai parabeenejä. Niitä voi käyttää myös herkälle iholle. Pyyhkeet sisältävät DHA- ja Erythrulose-sokeria. Pyyhkeillä saa helposti tasaisen rusketuksen ”hankalille” ihoalueille kuten esim. pohkeiden takaosaan ja käsivarsiin. Yksittäispakatut pyyhkeet on helppo ottaa matkalle mukaan. Tuote on siisti levittää. Käytön jälkeen pese kädet huolellisesti tai käytä hanskoja.