tehotuotteet täsmähoitoon

Iholla on välillä erikoistarpeita. Nannicilta löytyy ratkaisut

Täsmähoito

NANNIC EPITHELIUM+ 15 ML

Tehokuuri ihon mekaanisten käsittelyjen jälkihoitoon. Nannic Epithelium+ on kotihoitotuote Nannic Deep Skin hionta- ja mikroneulaushoidon jälkeen. Epithelium+ sopii käytettäväksi myös laserhoidon, kemiallisen kuorinnan sekä karvanpoiston jälkihoitona. Nannic Epithelium+ tuotetta tulisi käyttää 10 päivää hoidon jälkeen. Epithelium+ sisältää kupari 3 peptidejä, jotka aktivoivat ihon proteiinien synteesiä. Epithelium+ vähentää arpikudosta, aktivoi kollageenin tuotantoa ja vahvistaa epidermistä. Tehokkaalla ihoa uudistavalla vaikutuksella hoidetaan mm. ihon keratoosimuutoksia, kuten ikäluomia ja aurinkovaurioita. Soveltuu käytettäväksi myös kotihoitokuurina. Riittoisa tuote.

NANNIC BARRIER CREAM 100 ML 

Viimeistele jokainen kasvohoito suojaavalla Nannic Barrier Creamillä. Nannic Barrier Cream stimuloi solujen uusiutumista ja kollageenisynteesiä. Se rauhoittaa ihoa ja estää arpien muodostumista. Barrier Cream vähentää oksidatiivista stressiä ihokudoksessa. Nannic Barrier Cream sisältää ihoa uudistavaa kuparitripeptidiä, bisabololia, jota saadaan kamomillasta sekä hydrogenoitua kookosöljyä. Tuote on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon. Kotikäytössä Barrier Cream on hyvä suojavoide ulkoiluun.

NANNIC MIRACLE LIPS HUULTEN IHOLLE

Nannic Miracle Lips huulivoide suojaa huulia UVA- ja UVB- säteitä vastaan. Se on äärimmäisen kosteuttava. Miracle Lips sisältää tripeptidiä, joka lisää hieman huulien volyymia ja tarkentaa huulten ääriviivoja. Nannic Miracle Lips lisää kollageenin tuotantoa ja huulten iho säilyy kimmoisana sekä pehmeänä. Lisätyt antioksidantit suojaavat ihoa vanhenemiselta. Nannic Miracle Lips tuotetta saa kolmena sävynä. Väritön huulivoide, lämmin punainen ja kylmä punainen. Sävylliset värit ovat kuultavia ja antavat huulille luonnollisen sävyn.

Täsmähoito