Tehokkaat tuotteet

Selluliitille ja pintaverisuonille

Voit käyttää näitä tuotteita kotihoidossa tukemaan NANNIC-radiofrekvenssihoitoa.

Slim and firm

Slim & Firm 150 ml – selluliittivoide

NANNIC Slim & Firm tarjoaa tehokkaan keinon taistella niitä mekanismeja vastaan, jotka aiheuttavat selluliittia ja rasvan kerääntymistä ihon alle. Tämä monitehoinen seerumi kirjaimellisesti laittaa rasvasolut dieetille ja vähentää uusien rasvasolujen muodostumista. Olemassa oleva rasva muuttuu energiaksi. Seerumi sisältää mm. kofeiinia, inkivääriä ja kurkumaa. Slim & Firm vähentää rasvan varastoitumista ihon alle ja kiinteyttää ihoa.

KÄYTTÖ: Levitä hoidettavalle alueelle ohut kerros Nannic Slim & Firm seerumia. Käytä aamuin illoin. Nannic Slim & Firm soveltuu myös kaksoisleuan hoitoon.

Selluliitti on paikallinen rasva-aineenvaihdunnan häiriö. Selluliittia esiintyy kaiken kokoisilla ja ikäisillä naisilla. Perinnölliset tekijät, hormonit ja ruokavalio vaikuttavat  selluliitin muodostumiseen. Selluliittia esiintyy tyypillisesti reisissä ja pakaroissa. Hoidettavalle alueelle on hyvä tehdä kuivaharjausta, joka kuorii ja parantaa ihon mikroverenkiertoa ennen seerumin levitystä. NANNIC RF-hoito on tehokasta menetelmä selluliitin hoitoon. Säännöllisen hoidon lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota liikuntaan ja ruokailutottumuksiin. Näin pystyy myös ehkäisemään selluliitin muodostumista.

 

Venatrix for perfect Legs 100 ml

Venatrix for perfect legs -seerumia käytetään jalkojen laajentuneiden pintaverisuonien hoitoon. Venatrix Legs sisältää glykosaminoglykaania, joka suojaa ihon kollageenisynteesiä. Kun kollageenin määrä lisääntyy, hiusverisuonia ympäröivä soluväliaine vahvistuu. Kun soluväliaine on kunnossa, se auttaa pitämään paineen verisuonissa. Venatrix Legs sisältää kahta erilaista merileväuutetta, jotka ylläpitävät soluväliaineen hyvinvointia. Venatrix Legsiä voi käyttää myös kasvoilla. Se rauhoittaa tulehduksia, kuten rosaceaa sekä aknea.
 
KÄYTTÖ: Lisää seerumia hoidettavalle alueelle kaksi kertaa päivässä 6-8 viikon ajan. Syviin suonikohjuihin tuote ei tehoa. Seerumi parantaa myös mustelmat nopeammin.
Venatrix Legs