Menu

Tehokkaat tuotteet

Selluliitille ja KUIVALLE IHOLLE

Voit käyttää näitä tuotteita kotihoidossa tukemaan NANNIC-radiofrekvenssihoitoa.

Hand & Foot fast repair 50 ml

hand & foot fast skin repair 50 ml

Silkkisen pehmeä voide tukee ihon omia korjausmekanismeja ja imeytyy käytännössä heti. Iholle jää kiva pehmeä tunne, eikä iho tunnu tahmealta. Iholle jää raikas tuoksu.

Iho on ensimmäinen suoja ulkomaailmaa vastaan. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että se saa kosteutta tehokkaasti, jotta se säilyttää suojaavat ominaisuutensa hyvin.

Kosteuden puute sarveissolukerroksessa lisää kosteuden haihtumista iholta (TEWL). Tämä taas vähentää epidermiksen kosteuspitoisuutta (NFM) ja seurauksena solut menettävät toimintakykynsä ja iho alkaa hilseilemään.

Haasteelliset sääolosuhteet, liiallinen vedenkäyttö, voimakkaat pesuaineet ja mekaaninen hankaus rasittavat ihoa. Myöskin ikääntyminen vähentää luonnollisia kosteustekijöitä ja seurauksena on kuiva sekä hilseilevä iho.

Hand & Foot Fast Repair voide hoitaa äärimmäisen kuivaa ihoa nopeasti ja tehokkaasti. Voidetta kannattaa käyttää mm. käsien, kantapäiden ja polvien sekä kyynärpäiden kuivalle iholle.  Voide sisältää mm. pseudoalteromonas fermenttiuutetta, jolla on ihoa korjaavia ominaisuuksia. Lisäksi hydrolisoitu kannabis siemenöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihon kutinaa. 

Prebiotic moisturizing body Lotion 150 ml

Vartalon ihoa ravitseva kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa pitkään. Jos iho on erityisen kuiva, levitä voidetta heti suihkun jälkeen ihon ollessa hieman kostea. Voide imeytyy entistä nopeammin ja syväkosteuttava vaikutus tehostuu entisestään. Sisältää runsaasti Sheavoita sekä pienimolekyylistä hyaluronihappoa.

KÄYTTÖ: Levitä voidetta vartalolle 1-2 kertaa päivässä. Hoitaa tehokkaasti myös dekolteen ihoa.
Prebioottinen vartalovoide
Slim and firm

Slim & Firm 150 ml – selluliittivoide

NANNIC Slim & Firm tarjoaa tehokkaan keinon taistella niitä mekanismeja vastaan, jotka aiheuttavat selluliittia ja rasvan kerääntymistä ihon alle. Tämä monitehoinen seerumi kirjaimellisesti laittaa rasvasolut dieetille ja vähentää uusien rasvasolujen muodostumista. Olemassa oleva rasva muuttuu energiaksi. Seerumi sisältää mm. kofeiinia, inkivääriä ja kurkumaa. Slim & Firm vähentää rasvan varastoitumista ihon alle ja kiinteyttää ihoa.

KÄYTTÖ: Levitä hoidettavalle alueelle ohut kerros Nannic Slim & Firm seerumia. Käytä aamuin illoin. Nannic Slim & Firm soveltuu myös kaksoisleuan hoitoon.

Selluliitti on paikallinen rasva-aineenvaihdunnan häiriö. Selluliittia esiintyy kaiken kokoisilla ja ikäisillä naisilla. Perinnölliset tekijät, hormonit ja ruokavalio vaikuttavat  selluliitin muodostumiseen. Selluliittia esiintyy tyypillisesti reisissä ja pakaroissa. Hoidettavalle alueelle on hyvä tehdä kuivaharjausta, joka kuorii ja parantaa ihon mikroverenkiertoa ennen seerumin levitystä. NANNIC RF-hoito on tehokasta menetelmä selluliitin hoitoon. Säännöllisen hoidon lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota liikuntaan ja ruokailutottumuksiin. Näin pystyy myös ehkäisemään selluliitin muodostumista.