Close
Skip to content

Kotihoitotuotteet vartalolle

 

Slim and firm

Slim & Firm 150 ml – selluliittivoide

NANNIC Slim & Firm tarjoaa tehokkaan keinon taistella niitä mekanismeja vastaan, jotka aiheuttavat selluliittia ja rasvan kerääntymistä ihon alle. Tämä monitehoinen seerumi kirjaimellisesti laittaa rasvasolut dieetille ja vähentää uusien rasvasolujen muodostumista. Olemassa oleva rasva muuttuu energiaksi. Seerumi sisältää mm. kofeiinia, inkivääriä ja kurkumaa. Slim & Firm vähentää rasvan varastoitumista ihon alle ja kiinteyttää ihoa.

KÄYTTÖ: Levitä hoidettavalle alueelle ohut kerros Nannic Slim & Firm seerumia. Käytä aamuin illoin. Nannic Slim & Firm soveltuu myös kaksoisleuan hoitoon.

Selluliitti on paikallinen rasva-aineenvaihdunnan häiriö. Selluliittia esiintyy kaiken kokoisilla ja ikäisillä naisilla. Perinnölliset tekijät, hormonit ja ruokavalio vaikuttavat  selluliitin muodostumiseen. Selluliittia esiintyy tyypillisesti reisissä ja pakaroissa. Hoidettavalle alueelle on hyvä tehdä kuivaharjausta, joka kuorii ja parantaa ihon mikroverenkiertoa ennen seerumin levitystä. NANNIC RF-hoito on tehokasta menetelmä selluliitin hoitoon. Säännöllisen hoidon lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota liikuntaan ja ruokailutottumuksiin. Näin pystyy myös ehkäisemään selluliitin muodostumista.

 

Venatrix for perfect Legs 100 ml

Venatrix for perfect legs -seerumia käytetään jalkojen laajentuneiden pintaverisuonien hoitoon. Venatrix Legs sisältää glykosaminoglykaania, joka suojaa ihon kollageenisynteesiä. Kun kollageenin määrä lisääntyy, hiusverisuonia ympäröivä soluväliaine vahvistuu. Kun soluväliaine on kunnossa, se auttaa pitämään paineen verisuonissa. Venatrix Legs sisältää kahta erilaista merileväuutetta, jotka ylläpitävät soluväliaineen hyvinvointia. Venatrix Legsiä voi käyttää myös kasvoilla. Se rauhoittaa tulehduksia, kuten rosaceaa sekä aknea.
 
KÄYTTÖ: Lisää seerumia hoidettavalle alueelle kaksi kertaa päivässä 6-8 viikon ajan. Syviin suonikohjuihin tuote ei tehoa. Seerumi parantaa myös mustelmat nopeammin.
Venatrix Legs
Golden Legs (2) (edited-Pixlr)
Golden legs beige
Golden legs bronze

Golden Legs 30 ml – peiteväri

UUSI KOOSTUMUS

100% vedenkestävä Golden Legs -värivoide peittää vartalon värivirheet. Säärien iho on valitettavan usein epätasainen, arpien, mustelmien ja laajentuneiden verisuonien peittämä. Golden Legs -värivoide peittää ihon epätasaisuudet ja tekee sääristä täydelliset. Lopputuloksena sukkahousujen tasoittava vaikutus ilman sukkia.

  • Peittää arvet, verisuonet ja epätaisen ihonvärin.
  • 100% vedenkestävä.
  • Kestää iholla sateen ja hikoilun
  • Ei tahraa vaatteita
  • taittaa valoa ja peittää ihon virheitä koko vartalolla.
  • soveltuu herkälle iholle.
  • Ei sisällä mineraaliöljyjä.
  • Tuotteen väripigmentit on mikronisoitu 24 karaatin kullalla.
  • Tuote on uskomattoman riittoisa.

KÄYTTÖ: Levitä Golden Legs puhtaille säärille ohuelti. Jos haluat lisää peittävyyttä laita paikallisesti toinen kerros. Kuivuu iholla n. 2 minuuttia, jonka jälkeen ihon pinta on samettisen himmeä. Poista iholta kuorinta-aineella tai vaahdota hyvin suihkusaippualla. Saatavana kaksi sävyä: Natural Beige ja Dark Bronze. 

Hand Repair Complex 50 ml – kuiville käsille

NANNIC Hand Repair Complex on tehokas hoitoseerumi kuiville ja karheille käsien iholle. Ravinteikas koostumus hoitaa ihoa ja kynsinauhoja. Seerumi sisältää runsaasti Omega 3 ja Omega 6 rasvahappoja, jotka ovat peräisin kylmäpuristetusta hamppuöljystä. Lisäksi seerumissa on antioksidantteja, phytosteroleja, glyseriiniä, E-vitamiinia ja karoteenia (provitamin A). Kaikki ainesosat korjaavat vaurioitunutta ihoa.
 
KÄYTTÖ: Imeytyy iholle nopeasti ja siksi miellyttävä käyttää tarvittaessa. Sopii kaikille ihotyypeille.
hand repair packshot