Bioaktiiviset hoitotuotteet

Ilmatiiviit pakkaukset

NANNIC panostaa tuotteiden raaka-aineisiin. Tuotteiden koostumus on hoitava ja erittäin riittoisa.

12

Venatrix  ANTI REDness 30 ml

Tehokas hoitoseerumi couperosa-iholle. Tuote soveltuu myös ruusufinnin sekä tumman silmänympärysihon hoitoon. Säännöllisesti käytettynä Venatrix Anti-Redness vähentää kasvojen punoitusta ja laajentuneita hiusverisuonia. Lisätty glykosaminoglykaani (ECM) suojaa ja vahvistaa ihon soluväliainetta. Leväuute vähentää kapillaarien ja soluväliaineen rappeutumista. Venatrix Couperosa seerumi sisältää vihreää teeuutetta, joka on tunnettutulehdusta ehkäisevästä vaikutuksesta. Venatrix Couperosa taistelee vapaita happiradikaaleja vastaan ja vahvistaa ihon rakennetta. Soluväliaineen vahvistuessa couperosalle tyypilliset hiusverisuonet eivät pyri enää ihon pinnalle ja tulehdustila rauhoittuu. Mitä vahvempi soluväliaine sen vähemmän punoitusta. Tuote on hajusteeton.
 
KÄYTTÖ: Lisää Venatrix Anti-Redness aamuin illoin hoidettavalla alueelle. Lisää seerumin päälle tarvittaessa ihotyypin mukainen hoitovoide. 
 
14

Age Reverse 30 ml

NANNIC Age Reverse seerumi sisältää mikrokapseloitua hyaluronihappoa, joka imeytyy ihoon. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti ja rypyt vähenevät näkyvästi. Age Reverse seerumissa on hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Pienimmät molekyylit imeytyvät dermikseen ja suuremmat jäävät ihon pinnalle kosteuttamaan.  Mikrokapseloidulla hyaluronihapolla on korkea vedensitomiskyky. Hyaluronihapon ansiosta ihon kosteus lisääntyy ja ihon solutoiminnot aktivoituvat. Syväkosteuttava hyaluronihappo lisää ihon pitkäaikaista kosteustasapainoa. Age Reverse sopii myös silmänympärysihon tehohoitoon. Hyaluronihappoa on hyvä lisätä iholle säännöllisesti sillä hyaluronihapon määrä vähenee iän myötä.
 
KÄYTTÖ: Age Reverse seerumi syväkosteuttaa kaikkia ihotyyppejä. Puhdista iho kunnolla ja lisää seerumia 2-3 pumppausta. Levitä seerumi huolellisesti sormenkärjillä. Seerumi imeytyy nopeasti.Lisää seerumin päälle hoitovoide jos on tarvetta. Käytä aamuin/ ja illoin.
 

Anti-Wrinkle Day & Night 15 & 15 ml

Tehoseerumit silmänympärysiholle  SUOSITTU TUOTEPARI Kaksi hoitoseerumia DAY & NIGHT uudistetulla tuotekoostumuksella ehkäisevät tehokkaasti juonteiden muodostumista ohuelle silmänympärysiholle sekä suun ympärille. Erittäin hoitava koostumus aktivoi ihon toimintoja ja edistää kollageenin sekä elastiinin tuotantoa. Ohut iho kiinteytyy ja rypyt tasoittuvat. Kummatkin seerumit lisäävät runsaasti kosteutta ja aktivoivat solujen uusiutumista. DAY-seerumi vähentää tummia silmänympäryksiä ja silmäpusseja. NIGHT-seerumi kiinteyttää tehokkaasti.

KÄYTTÖ: Lisää aamuisin DAY-seerumia puhdistetulle silmänympärysiholle. Lisää seerumia myös ylähuulen päälle ehkäisemään pystyryppyjä. Iltaisin lisää NIGHT-seerumia. Yksi pumppaus riittää.

NAN-008.09
15