Close
Skip to content

NANNIC panostaa tuotteiden koostumuksiin ja raaka-aineisiin. 

Tehoseerumit on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin. 

Age Reverse bottle

Age Reverse 30 ml

NANNIC Age Reverse seerumi sisältää mikrokapseloitua hyaluronihappoa, joka imeytyy ihoon. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti ja rypyt vähenevät näkyvästi. Age Reverse seerumissa on hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Pienimmät molekyylit imeytyvät dermikseen ja suuremmat jäävät ihon pinnalle kosteuttamaan.  Mikrokapseloidulla hyaluronihapolla on korkea vedensitomiskyky. Hyaluronihapon ansiosta ihon kosteus lisääntyy ja ihon solutoiminnot aktivoituvat. Syväkosteuttava hyaluronihappo lisää ihon pitkäaikaista kosteustasapainoa. Age Reverse sopii myös silmänympärysihon tehohoitoon.
 
KÄYTTÖ: Age Reverse seerumi syväkosteuttaa kaikkia ihotyyppejä. Puhdista iho kunnolla ja lisää seerumia 2-3 pumppausta. Levitä seerumi huolellisesti sormenkärjillä. Seerumi imeytyy nopeasti.Lisää seerumin päälle hoitovoide jos on tarvetta. Käytä aamuin/ ja illoin.
 

Skin Tone Balancer 30 ml

Tehokas seerumi pigmenttimuutosten hoitoon. NANNIC Skin Tone Balancer seerumi tehoaa pigmenttiläiskiin, jotka voivat syntyä mm. liiallisesta UV-säteilystä, hormonaalisista muutoksista sekä ikääntymisen vaikutuksista. NANNIC Skin Tone Balancer seerumi taistelee pigmenttimuutoksia vastaan usealla tavalla: 1) Melanostatine on peptidi, joka estää pigmentin muodostumista. 2) Suolaheinäuute estää entsymaattista pigmentin tuotantoa 3) Nangka-proteiini hidastaa melaniinin jakautumista ihossa. Seerumi sisältää myös vahvoja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ikääntymiseltä. Seerumissa on myös ihoa kirkastavaa ja kollageenia vahvistavaa C-vitamiinia.
 
KÄYTTÖ: Lisää Skin Tone Balancer seerumi puhtaalle iholle. Seerumia voi käyttää koko kasvoille tai paikallisesti alueille, joissa on pigmenttimuutoksia. Käytä aamuin illoin ja tarvittaessa. Seerumin päälle voi lisätä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen. MUISTA suojata iho päivittäin UV-säteilyltä.
Skin tone balancer bottle
Venatrix Couperose bottle

Venatrix 30 ml

Tehokas hoitoseerumi couperosa-iholle. Tuote soveltuu myös ruusufinnin sekä tummien silmänympärysten hoitoon. Säännöllisesti käytettynä Venatrix Couperosa vähentää kasvojen punoitusta. Lisätty glykosaminoglykaani (ECM) suojaa ihon soluväliainetta. Leväuute vähentää kapillaarien ja soluväliaineen rappeutumista. Venatrix Couperosa seerumi sisältää vihreää teeuutetta, joka on tunnettu anti-inflammatorisesta vaikutuksesta. Venatrix Couperosa taistelee vapaita happiradikaaleja vastaan ja vahvistaa ihon rakennetta. Soluväliaineen vahvistuessa couperosalle tyypilliset hiusverisuonet eivät pyri enää ihon pinnalle.
 
KÄYTTÖ: Lisää Venatrix Couperosaa aamuin illoin hoidettavalla alueelle. Laita seerumin päälle ihotyypin mukainen hoitovoide. 
 

Anti-Wrinkle Day & Night 15 & 15 ml

Tehoseerumit silmänympärysiholle  SUOSITTU TUOTEPARI Kaksi hoitoseerumia DAY & NIGHT uudistetulla tuotekoostumuksella ehkäisevät tehokkaasti juonteiden muodostumista ohuelle silmänympärysiholle sekä suun ympärille. Erittäin hoitava koostumus aktivoi ihon toimintoja ja edistää kollageenin sekä elastiinin tuotantoa. Ohut iho kiinteytyy ja rypyt tasoittuvat. Kummatkin seerumit lisäävät runsaasti kosteutta ja aktivoivat solujen uusiutumista. DAY-seerumi vähentää tummia silmänympäryksiä ja silmäpusseja. NIGHT-seerumi kiinteyttää tehokkaasti.

KÄYTTÖ: Lisää aamuisin DAY-seerumia puhdistetulle silmänympärysiholle. Lisää seerumia myös ylähuulen päälle ehkäisemään pystyryppyjä. Iltaisin lisää NIGHT-seerumia. Yksi pumppaus riittää.

NAN-008.09