Menu
Menu

NANNIC puhdistuotteet suojaavat hydrolipidikalvoa

Pure active cleanser 150 ml

Pure Active Cleansing 150 ml & 50 ml

Ihoa rauhoittava sokeripohjainen geeli puhdistaa ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Sisältää babassu-öjyä, jolla on korkea lauriinihappopitoisuus. Tällä hapolla on antimikrobinen vaikutus. Pure Active Cleansing ei ärsytä silmiä ja poistaa kevyen meikin. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

KÄYTTÖ: Hiero pudistusgeeliä iholle pyörivin liikkein. Huuhtele pois haalealla vedellä. 

Make Up Remover Gel 150 ml & 50 ml

Make Up Remover Gel on koostumukseltaan geelimäinen öljy. Vedellä huuhdeltaessa se muuttuu iholla maitomaiseksi. Ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Make Up Remover Gel suojaa ihon hydrolipidikalvoa. Se sisältää mm. kosteuttavaa jojoba-siemenöljyä sekä sheavoita. Iho jää silkinpehmeäksi ja raikkaaksi.
 
KÄYTTÖ: Hiero puhdistusgeeli kuivalle iholle. Pyörittele iholla, jolloin geeli muuttuu öljymäiseksi. Huuhtele kasvot haalealla vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa kevyen silmämeikin.
 
Make-up remover gel 150 ml

Täydennä kasvojen pesu kasvovedellä. Ihoa hoitava koostumus kosteuttaa ja rauhoittaa.

Pore treat lotion 250 ml

Pore Treat Lotion 250 ml & 50 ml

Lisää ihon kimmoisuutta ja korjaa pigmenttimuutoksia. Suihkutettava kasvovesi puhdistaa ja tasapainottaa ihoa. Pore Treat Lotion on hellävarainen kasvovesi, jossa vaikuttavana aineena on mm. B5-vitamiini. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä joustavan. Kosteutta lisää hamamelis- ja ruusunmarjauute. Pore Treat Lotion pitää ihon raikkaana, vähentää mustapäiden muodostumista, rauhoittaa aknea ja estää hyperpigmentaation muodostumista. 

KÄYTTÖ: Sopii kaikille ihotyypeille (paitsi ei todella kuivalle iholle). Käytä aamuin ja illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Voit suihkuttaa kasvoveden  pumpuliin ja pyyhkiä kasvot. Voit suihkuttaa kasvoveden suoraan iholle ja antaa sen kuivahtaa.

100 % luonnollinen silmämeikinpoistoaine. Poistaa  tehokkaasti sitkeimmänkin ripsivärin ärsyttämättä ihoa.

Eye Make-Up Remover 100 ml

100% luonnollinen tuote silmämeikin poistoon, joka on SÄILÖNTÄAINEETON ja HAJUSTEETON. Kevyt öljymäinen koostumus poistaa hellävaraisesti vahvan silmämeikin ja jopa 38°C maskaran. Pääraaka-aineena on puhdas kookosöljy. Silmämeikinpoistoaine ei jätä silmiin öljyistä kalvoa vaan silmänympärysiho jää puhdistuksen jälkeen silkinpehmeäksi. 
 
KÄYTTÖ: Pumppaa silmämeikinpoistoainetta 2-3 pumppausta kuivaan pumpuliin. Paina pumpulia kevyesti silmän päällä ja pyyhi meikki pois. Sopii herkälle iholle.
 
Eye make-up remover 100 ml

Kuori kuollut ihosolukko pois. Tehokkaat ja helläväraiset kuorintanaamiot jopa couperosa iholle.

Willow bark peeling mask 150 ml

White Willow Bark Entsyymikuorinta 150 ml 50 ml

Entsymaattinen kuorintanaamio poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnalta hellävaraisesti ilman hankaavia rakeita. Hopeapajun entsyymit pehmentävät ihon pintaa ja kamomilla ehkäisee tulehduksia. Aloe Vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kuorinnan jälkeen ihon väri kirkastuu välittömästi ja se tulee vastaanottavaisemmaksi hoitotuotteille. 
 
KÄYTTÖ: White Willow Bark entsyymikuorinta sopii kaikille ihotyypeille. (myös akne- ja couperosa-iholle) Levitä puhtaalle, kasvojen ja kaulan iholle kerros kuorintanaamiota ja anna sen vaikuttaa n. 15-60 min. Vaikutusajan jälkeen kostuta sormet ja pyörittele kuorintanaamiota iholla. Huuhtele pois. Kuorinnan voi tehdä 1-2 kertaa viikossa ihon tarpeiden mukaan.
HAJUSTEETON

Phyto Active Scrub 200 ml & 50 ml

Phytoactive -rakeellinenkuorinta ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa. Phytoactive Scrub sisältää vaahtoavaa, hydrolisoitua vehnäproteiinia. Iho hyötyy tästä, koska vehnäproteiinin aminohapot eivät häiritse ihon happovaipan toimintaa. Näin kosteus ei pääse haihtumaan iholta. Proteiini auttaa tasapainottamaan talin ja bakteerien tuotantoa rasvoittuvalla iholla. NANNIC Phytoactive Srub on ympäristölle ystävällinen sillä se on täysin biohajoava. Phytoactive Scrub kuorinnan rakeet ovat kasviperäistä norsunluuta Tagua palmun siemenistä.
 
KÄYTTÖ: Sopii kaikille ihotyypeille kasvoille ja vartalolle. Levitä puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa hetken (max 5 min). Kostuta ihoa ja poista pyörivin liikkein. Huuhtele hyvin. Ihon voi kuoria 1-2 viikon välein. Jos iho on ohut ja siinä on tulehdusta voit levittää kuorinnan, mutta älä hankaa liiallisesti.
 
Phyto active scrub 200 ml
new silky smooth (3)

Silky Smooth Exfoliant 200ml & 50 ml

Ihoa kirkastava rakeellinen kuorintanaamio, joka on samalla hellävarainen ja hoitava. Runsaan geelimäinen öljy sisältää biohajoavia kuorintarakeita sekä entsymaattisesti kuorivaa Kalamansi -hedelmäuutetta, jossa on runsaasti C-vitamiinia. Silky Smooth kuorinta sisältää myös puhdasta aprikoosiöljyä ja mikrobiomia tasapainottavaa proobioottista lysaattia. Poria cocos on kiinalaisessa lääketieteessä käytetty sieni, joka vähentää talineritystä ja kirkastaa ihoa.

Vaikka kuorinta on tehokas, se ei aiheuta punoitusta eikä ärsytä herkkää ihoa vaan rauhoittaa sitä. 

KÄYTTÖ:  Levitä puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa hetken (5-15 min). Kostuta sormenpäitä ja poista pyörivin liikkein. Huuhtele hyvin. Ihon voi kuoria 1-2 kertaa viikossa. Jos iho on ohut ja siinä on tulehdusta voit levittää kuorinnan, mutta älä hankaa liiallisesti. Lisää päälle hoitovoide. Halutessasi voit lisätä myös Terra Cotta naamion täydentämään kuorintaa.

NANNIC SILKY SMOOTH kuorinta jättää ihon todella pehmeäksi ja kirkkaaksi. Sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle iholle.

 
Terracotta Clay Mask 50 ml

Terracotta Clay Mask 50 ml & 200 ml

Tehokkaasti syväpuhdistava ja rauhoittava naamio täydentämään ihon hoitorutiineja. Runsaan voidemainen ja  puhdistava kasvonaamio sisältää punaista sekä valkoista savea. Terracotta Clay naamio ehkäisee tulehduksia ja säätelee talin tuotantoa kuivattamatta ihoa. Lisäksi naamio syväkosteuttaa ihoa. Se sisältää mm. persikka-, Chaulmoogra- ja vehnänalkioöljyä sekä Magnolian kuoriuutetta. Naamio rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja antaa iholle kauniin, tasaisen värin. 
 
KÄYTTÖ:Puhdista iho NANNIC Make Up Remover Gelillä tai Pure Active puhdistuksella. Viimeistele puhdistus Pore Treat Lotion -kasvovedellä. Levitä Terracotta Clay naamiota runsas kerros kasvoille. Anna naamion vaikuttaa 20-30 min ja huuhtele se haalealla vedellä huolellisesti pois. Vaikutusaikana naamio ei kuivu vaan säilyttää öljymäisen koostumuksen. Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvä herkälle iholle.