Menu

Tehokkaat tuotteet

NANNIC PUHDISTUS JA NAAMIOT

Päivittäiseen käyttöön sopivat tuotteet, jotka suojaavat ihon hydrolipidikalvoa.

Pure active cleanser 150 ml

Pure Active Cleansing 150 ml & 50 ml

Ihoa rauhoittava sokeripohjainen geeli puhdistaa ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Sisältää babassu-öjyä, jolla on korkea lauriinihappopitoisuus. Tällä hapolla on antimikrobinen vaikutus. Pure Active Cleansing ei ärsytä silmiä ja poistaa kevyen meikin. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

KÄYTTÖ: Hiero pudistusgeeliä iholle pyörivin liikkein. Huuhtele pois haalealla vedellä. 

makeup remover

Make Up Remover Gel 150 ml & 50 ml

Make Up Remover Gel on koostumukseltaan geelimäinen öljy. Vedellä huuhdeltaessa se muuttuu iholla maitomaiseksi. Ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Make Up Remover Gel suojaa ihon hydrolipidikalvoa. Se sisältää mm. kosteuttavaa jojoba-siemenöljyä sekä sheavoita. Iho jää silkinpehmeäksi ja raikkaaksi.
 
KÄYTTÖ: Hiero puhdistusgeeli kuivalle iholle. Pyörittele iholla, jolloin geeli muuttuu öljymäiseksi. Huuhtele kasvot haalealla vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa kevyen silmämeikin.
 

Pore Treat Lotion 250 ml & 50 ml

Lisää ihon kimmoisuutta ja korjaa pigmenttimuutoksia. Suihkutettava kasvovesi puhdistaa ja tasapainottaa ihoa. Pore Treat Lotion on hellävarainen kasvovesi, jossa vaikuttavana aineena on mm. B5-vitamiini. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä joustavan. Taikapähkinäuute pehmentää ihoa ja ehkäisee tulehduksia. Kosteutta lisää hamamelis- ja ruusunmarjauute. Pore Treat Lotion pitää ihon raikkaana, vähentää mustapäiden muodostumista, rauhoittaa aknea ja estää hyperpigmentaation muodostumista. 

KÄYTTÖ: Sopii kaikille ihotyypeille (paitsi ei todella kuivalle iholle). Käytä aamuin ja illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Voit suihkuttaa kasvoveden pumpuliin ja pyyhkiä kasvot. Voit suihkuttaa kasvoveden suoraan iholle ja antaa sen kuivahtaa.

Pore Treat lotion
100 % luonnollinen silmämeikinpoistoaine. Poistaa  tehokkaasti sitkeimmänkin ripsivärin ärsyttämättä ihoa.

Eye Make-Up Remover 100 ml

100% luonnollinen tuote silmämeikin poistoon, joka on SÄILÖNTÄAINEETON ja HAJUSTEETON. Kevyt öljymäinen koostumus poistaa hellävaraisesti vahvan silmämeikin ja jopa 38°C maskaran. Pääraaka-aineena on puhdas kookosöljy. Silmämeikinpoistoaine ei jätä silmiin öljyistä kalvoa vaan silmänympärysiho jää puhdistuksen jälkeen silkinpehmeäksi. 
 
KÄYTTÖ: Pumppaa silmämeikinpoistoainetta 2-3 pumppausta kuivaan pumpuliin. Paina pumpulia kevyesti silmän päällä ja pyyhi meikki pois. Sopii herkälle iholle.
 
vegan
make up remover gel
25