Menu

Tehokkaat tuotteet

NANNIC kuorinnat ja NAAMIOT

Palkittuja kuorintoja sekä ihon syväpuhdistusta kotona..

UUTTA!

Recovering Calming mask 200 ml & 50 ml

Runsas voidemainen naamio helpottaa välittömästi kuivan ihon kireyttä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Naamio korjaa tehokkaasti UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
Valkoinen savi puhdistaa ihohuokosia ja säätelee talin tuotantoa. Se ehkäisee myös tulehduksia ja aktivoi kollageenin tuotantoa. Kehäkukka-, persikansiemen- ja vehnänalkioöljy ehkäisevät tehokkaasti kosteuden haihtumisen iholta. Naamion rauhoittava vaikutus johtuu Magnolia uutteesta. Uute rauhoittaa myös punoitusta ja kutiavaa tunnetta iholla.

KÄYTTÖ: Sopii kaikille ihotyypeille erityisesti herkälle iholle. Käytä 1-2 kertaa viikossa täydentämään kotihoitoa.

recovering & calming probiotic mask
Hopeapajun entsyymi

White Willow Bark Entsyymikuorinta 150 ml 50 ml

Entsymaattinen kuorintanaamio poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnalta hellävaraisesti ilman hankaavia rakeita. Hopeapajun entsyymit pehmentävät ihon pintaa ja rosmariini ehkäisee tulehduksia. Babassu öljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kuorinnan jälkeen iho kirkastuu välittömästi ja se tulee vastaanottavaisemmaksi hoitotuotteille. 
 
KÄYTTÖ: White Willow Bark entsyymikuorinta sopii kaikille ihotyypeille. (myös akne- ja couperosa-iholle) Levitä puhtaalle, kasvojen ja kaulan iholle kerros kuorintanaamiota ja anna sen vaikuttaa n. 15-60 min. Vaikutusajan jälkeen kostuta sormet ja pyörittele kuorintanaamiota iholla. Huuhtele pois. Kuorinnan voi tehdä 1-2 kertaa viikossa ihon tarpeiden mukaan.
HAJUSTEETON

Phyto Active Scrub 200 ml & 50 ml

Phytoactive -rakeellinenkuorinta ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa. Phytoactive Scrub sisältää vaahtoavaa, hydrolisoitua vehnäproteiinia. Iho hyötyy tästä, koska vehnäproteiinin aminohapot eivät häiritse ihon happovaipan toimintaa. Näin kosteus ei pääse haihtumaan iholta. Proteiini auttaa tasapainottamaan talin ja bakteerien tuotantoa rasvoittuvalla iholla. NANNIC Phytoactive Srub on ympäristölle ystävällinen sillä se on täysin biohajoava. Phytoactive Scrub kuorinnan rakeet ovat kasviperäistä norsunluuta Tagua palmun siemenistä.
 
KÄYTTÖ: Sopii kaikille ihotyypeille kasvoille ja vartalolle. Levitä puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa hetken (max 5 min). Kostuta ihoa ja poista pyörivin liikkein. Huuhtele hyvin. Ihon voi kuoria 1-2 viikon välein. Jos iho on ohut ja siinä on tulehdusta voit levittää kuorinnan, mutta älä hankaa liiallisesti.
 
Phyto active scrub 200 ml
Silky smooth kuorinta

Silky Smooth Exfoliant 200ml & 50 ml

Ihoa kirkastava rakeellinen kuorintanaamio, joka on samalla hellävarainen ja hoitava. Runsaan geelimäinen öljy sisältää biohajoavia kuorintarakeita sekä entsymaattisesti kuorivaa Kalamansi -hedelmäuutetta, jossa on runsaasti C-vitamiinia. Silky Smooth kuorinta sisältää myös puhdasta aprikoosiöljyä ja mikrobiomia tasapainottavaa proobioottista lysaattia. Poria cocos on kiinalaisessa lääketieteessä käytetty sieni, joka vähentää talineritystä ja kirkastaa ihoa. Vaikka kuorinta on tehokas, se ei aiheuta punoitusta eikä ärsytä herkkää ihoa vaan rauhoittaa sitä. 

KÄYTTÖ:  Levitä puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa hetken (5-15 min). Kostuta sormenpäitä ja poista pyörivin liikkein. Huuhtele hyvin. Ihon voi kuoria 1-2 kertaa viikossa. Jos iho on ohut ja siinä on tulehdusta voit levittää kuorinnan, mutta älä hankaa liiallisesti. Lisää päälle hoitovoide. Halutessasi voit lisätä myös Terra Cotta naamion täydentämään kuorintaa.

NANNIC SILKY SMOOTH kuorinta jättää ihon todella pehmeäksi ja kirkkaaksi. Sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle iholle.

 

Terracotta Clay Mask 50 ml & 200 ml

Tehokkaasti syväpuhdistava ja rauhoittava naamio täydentämään ihon hoitorutiineja. Runsaan voidemainen ja  puhdistava kasvonaamio sisältää punaista sekä valkoista savea. Terracotta Clay naamio ehkäisee tulehduksia ja säätelee talin tuotantoa kuivattamatta ihoa. Lisäksi naamio syväkosteuttaa ihoa. Se sisältää mm. persikka-, Chaulmoogra- ja vehnänalkioöljyä sekä Magnolian kuoriuutetta. Naamio rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja antaa iholle kauniin, tasaisen värin. 
 
KÄYTTÖ:Puhdista iho NANNIC Make Up Remover Gelillä tai Pure Active puhdistuksella. Viimeistele puhdistus Pore Treat Lotion -kasvovedellä. Levitä Terracotta Clay naamiota runsas kerros kasvoille. Anna naamion vaikuttaa 20-30 min ja huuhtele se haalealla vedellä huolellisesti pois. Vaikutusaikana naamio ei kuivu vaan säilyttää öljymäisen koostumuksen. Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvä herkälle iholle. 
Probioottinen
Magnolia
IMG_0911