NANNIC itseruskettavat tuotteet

Kaunis ja luonnollisen sävy ilman levitysjälkiä

Epibronze 250

Supersunic Epibronze 250 ml – Asteittain itseruskettava kosteusvoide

NANNIC Epibronze on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu asteittain itseruskettava kosteusvoide vartalolle ja kasvoille.  Uusi koostumus antaa entistä luonnollisemman rusketuksen sävyn kaikille ihotyypeille. Epibronze kosteuttaa tehokkaasti ja sisältää runsaasti antioksidantteja mm. E-vitamiinia. Pitkäaikainen kosteutus ja antioksidantit ehkäisevät hon ennenaikaista vanhenemista. Epibronze aktivoi myös ihon omia rusketustekijöitä, jopa ilman aurinkoa. Päivittäinen käyttö antaa asteittain syvenevän, luonnollisen värisen rusketuksen.

KÄYTTÖ: Kuori iho ennen voiteen käyttöönottoa. Näin saat kuolleet ihosolut pois ihon pinnalta. Levitä Epibronze iholle tasaisin pyörivin liikkein 1-2 kertaa päivässä. Epibronze soveltuu henkilöille, jotka arastelevat itseruskettavien voiteiden käyttöä. Voide on helppo levittää ilman levitysjälkiä.  Epibronze imeytyy hyvin. Voit käyttää sitä myös After Sun tuotteena.

 

 

Supersunic Self Tan Towel 8 kpl – itseruskettavat pyyhkeet

Supersunic itseruskettavat pyyhkeet antavat iholle kauniin rusketuksen, joka kestää iholla 5-7 päivää. Rusketus alkaa kehittymään iholla 2-12 tunnin aikana levityksestä. Supersunic pyyhkeet eivät sisällä alkoholia tai parabeenejä. Niitä voi käyttää myös herkälle iholle. Pyyhkeet sisältävät DHA- ja Erythrulose-sokeria. Pyyhkeillä saa helposti tasaisen rusketuksen ”hankalille” ihoalueille kuten esim. pohkeiden takaosaan ja käsivarsiin. Yksittäispakatut pyyhkeet on helppo ottaa matkalle mukaan. Tuote on siisti levittää. Käytön jälkeen pese kädet huolellisesti tai käytä hanskoja.

KÄYTTÖ: Kuori iho ennen itseruskettavien pyyhkeiden käyttöä. Levitä itseruskettava pakkauksessa olevan pyyhkeen avulla pyörivin liikkein iholle. Käytä kumihanskoja tai huuhtele kädet välittömästi.

 
Sun_Towel_box