Etsi itsellesi sopiva tuote

Seerumi voiteessa

Voidepohja sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia. Tämäkin tuote on pakattuna ilmatiiviseen pumppupulloon. 

Collagen Boost day and Night Repair 50 ml

Kiinteyttää ja aktivoi kollageenin muodostumista tehokkaasti. Collagen Boost on lamellaaripohjainen hoitovoide, jossa on runsaasti aktiivisia ainesosia. Hyaluronihappo vähentää juonteita ja kosteuttaa tehokkaasti. Aktiivisten peptidien ja proteiinien yhdistelmä parantaa kollageenin tuotantoa. Iho kiinteytyy ja tulee elastisemmaksi. Collagen Boost sisältää botuliinin kaltaista, mutta huomattavasti miedompaa Acetyl Octapeptide 3:a, joka madaltaa mm. ilmeryppyjä.
 
KÄYTTÖ: Sopii kaikille ihotyypeille aamuin illoin. Voiteen alle voi tarvittaessa levittää hoitoseerumin. Sopii myös silmänympärysiholle. SUOSITTU TUOTE!
 

 

voide kädessä
kuvakkeet nettiin (6)
kotihoitotuotteet
17

Dry & Sensitive Skin 50 ml

Kiinteyttävä ja kosteuttava hoitovoide herkälle, atooppiselle ja kosteusköyhälle iholle. Sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia ja auttaa ihoa ylläpitämään omaa kosteustasapainoa. Hoitovoide aktivoi ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Leväuutteet vahvistavat soluväliaineen toimintaa. Säännöllisesti käytettynä ihosta tulee pehmeä ja joustava.
 
KÄYTTÖ: Käytä aamuin ja illoin. Lisää tarvittaessa alle hoitoseerumi. Sopii myös atooppiselle iholle ja silmänympärysten hoitoon.
 
HAJUSTEETON/ PALKITTU HOITOVOIDE VUONNA 2020

Age Control Oily / Impure Skin 50 ml

Tasapainottaa talineritystä ja pitää ihon mattana sekä raikkaana. Sisältää runsaasti talin eritystä tasapainottavia raaka-aineita. Oily / Impure skin on myös  syväkosteuttava, mikä on tärkeää rasvoittuvalle iholle. Hoitovoiteen sisältämä ruusunmarjauute puhdistaa ihohuokosia sekä pienentää niiden kokoa. Age Control Oily / Impure Skin sisältää mm. laventelia, kurkkua, humalaa ja suopayrttiä.  Hoitovoiteen säännöllinen käyttö vähentää epäpuhtaan ihon hyperkeratoosia (paksuuntumista) ja aktivoi kollageenin sekä elastaanin tuotantoa.
 
KÄYTTÖ: Soveltuu loistavasti ikääntyvälle, epäpuhtaalle iholle, jossa on laajentuneita ihohuokosia. Vähentää T-alueen rasvoittumista päivän aikana. Sopii hyvin myös meikin alle normaalille ja sekaiholle. Käytä aamuin illoin puhtaalle iholle. Tarvittaessa lisää tehoseerumia alle.
19
20
16
18

Normal to Mixed skin 50 ml

Kiinteyttää ja korjaa ihon värieroja. Tehovoide juonteiden ja ryppyjen ennaltaehkäisyyn. Voide korjaa näkyviä ikääntymisen merkkejä: ihon veltostumista, laajentuneita huokosia ja epätasaista ihon väriä. Voide suojaa ihon kollageeni-, elastaani- ja glykosaminoglykaani synteesiä. Ihon kimmoisuus lisääntyy. Hoitovoide sopii normaalille ja sekaiholle.

KÄYTTO: Ikääntyvälle iholle jossa on laajentuneita ihohuoksia ja taipuvainen rasvoittumiseen. Käytä aamuin illoin. Jos haluat tehostaa vaikutusta voit lisätä NANNIC-hoitoseerumeiden päälle.