Menu
Menu

bioaktiiviset kotihoitotuotteet

EI kemiallisia emulgaattoreita

BIOAKTIIVINEN

NANNIC -ihonhoitotuotteet eivät vahingoita ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa. Sen tehtävänä on suojella ihoa ulkoisilta tekijöiltä kuten bakteereilta ja saasteilta. Lisäksi se estää kosteuden haihtumisen iholta. NANNIC on kehittänyt täysin elmulgointiaine vapaan lamellaarivoidepohjan, joka tukee ihon toimintaa. Lamellaariseerumin vaikuttavat-aineet ovat lähes identtisiä ihon omien rakenteellisten komponenttien kanssa. Lamellaariseerumien vaikuttavat-aineet imeytyvät ihoon tehokkaasti misellien avulla, jotka ovat molekyylikooltaan pienempiä kuin liposomit.

Age control - Dry & sensitive skin 50 ml
sthlmbw winner diamond SERUM

miksi nannic?

  • Lamellaarirakenne jäljittelee ihon hydrolipidikalvoa, jolloin hoitotuoteella on hyvä imeytyvyys.
  • NANNICin hoitotuotteissa ei ole ihon hydrolipidikalvoa tuhoavia kemiallisia emulgaattoreita.
  • Aktiivisten aineiden kuljettimina toimivat misellit, jotka koostuvat lipideistä ja vedestä. Misellit ovat kooltaan pienempiä kuin liposomit. Lipofiilisen  ominaiseen takia ne pystyvät läpäisemään hydrolipidikalvon. Siksi huolellisesti valitut tehoaineet pystyvät vaikuttamaan ihon ongelmiin, kuten couperosaan tai pigmenttiläiskiin.
  • NANNIC -hoitotuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin. Tuote ei ole kosketuksessa ilman, sormien tai spaatteleiden kanssa. Tuotteen pakkausmuoto mahdollistaa vähäisemmän  säilöntäaineiden määrän.
  • NANNIC -ihonhoitotuotteet sisältävät tieteellisesti tutkittuja tehokkaita raaka-aineita, mm. peptidejä, vitamiineja, antioksidantteja, adenosiinitrifosfaattia sekä hyaluronihappoa.
  • Koostumukseltaan NANNIC -ihonhoitotuotteet ovat kevyen tuntuisia. Lamellaarirakenteen ansiosta ne pääsevät läpäisemään ihon barriäärin, eivätkä ne jää pelkästään ihon pinnalle.
  • Säännöllisesti käytettynä tuotteet aktivoivat ihon solutoimintaa.