Deep Skin mikroneulaus

sekä ihon hionta aktivoivat tehokkaasti solujen uusiutumista

1. NANNIC DEEP SKIN IHON HIONTA 

Deep Skin Ablator on tehokas ja turvallinen ihon hionta. Deep Skin hoitolaitteessa on oma erillinen hiontaan tarkoitettu hoitopää. Kuollut ihosolukko poistuu ja ihosta tulee välittömästi kirkkaampi. Ablator hoitopäässä on jousitus ja ihoon ei pääse kohdistumaan liian kovaa painetta eikä pintaverisuonet vahingoitu. Hionta on hygieeninen sillä hoitopää on aina kertakäyttöinen. Deep Skin -hionnan teho on säädettävissä 4760-6400 kierrokseen minuutissa. Nannic Deep Skin -hionta soveltuu kaikille ihotyypeille. Se tasoittaa hienoja juonteita ja soveltuu arpien hoitoon niin vartalolla kuin kasvoilla. Ihohuokoset puhdistuvat  ja iho kirkastuu. Erityisen tehokas Deep Skin hionta on aknearpien hoidossa.

2. NANNIC DEEP SKIN INFUSER – IHON MIKRONEULAUS

Deep Skin on hellävarainen ihon mikroneulausmenetelmä. Kertakäyttöisessä hoitopäässä on 20 kpl 0,5 mm pituisia muotoiltuja ”neuloja”. Hoidon aikana ihoon muodostuu mikrokanavia, joiden kautta hoitoseerumi imeytyy ihoon tehokkaammin. Laite tekee 3800 edestakaista liikettä minuutissa, joten 10 minuutin hoidon aikana ihoon tulee yhteensä 760000 mikrokanavaa. Neulaus tehdään ensin kuivalle iholle. Mikrokanavat pysyvät auki 10-15 minuuttia, jonka aikana iholle levitetään seerumi, joka neulataan iholle toistamiseen. Seerumeita löytyy neljä, joilla voidaan hoitaa asiakkaan ihoa tarpeen mukaan: 1) Hyaluronihappo, 2) Anti-Age 3) Couperosa ja 4) Arvet ja 5) Hyperpigmentaatio. Hoidon aikana voi keskittyä yksittäisiin ongelmiin esim. ryppyihin ylähuulessa, otsassa, harakanvarpaisiin tai tarvittaessa koko kasvoihin sekä kaulan alueelle. Deep Skin hoidon voi yhdistää Nannic radiofrekvenssihoitoon, jolloin tulokset ovat erinomaisia. Nannic Deep Skin mikroneulaus on lähes kivuton. Lue lisää Deep Skin hoidosta

Deep Skin hoitolaite

NANNIC DEEP SKIN HOITOLAITE

Deep Skin hoitolaitteeseen kuuluu laitteen varsinainen käyttöosa digitaalisella näytöllä. Konsolissa pystyy säätämään hoitopäiden tehon portaattomasti. Halutessasi voit valita hoitopäät tarpeen mukaan.

  • Ablator hoitopää ihon mekaaniseen hiontaan.
  • Infuser hoitopää ihon mikroneulaukseen
  • Infuser small hoitopää yksittäisten juonteiden mikroneulaukseen

Lue lisää mikroneulauksessa käytettävistä tuotteista