NÄKYVIÄ HOITOTULOKSIA ASIAKKAILLESI

NANNIC on belgialainen ammattikosmetiikkasarja, jonka laadukkaat hoitolaitteet ja ihonhoitotuotteet tukevat ammattimaista työskentelyä kauneushoitolassa.

NBE 500+

1. Näkyviä hoitotuloksia

Radiofrekvenssihoitolaitteet

Tehokas hoitolaite, joka tekee kauneushoitolan palveluista minipuolisen. NBE radiofrekvenssihoitolaite soveltuu sekä kasvojen että vartalon ihonhoitoon. Hoidon aikana iholle imeytetään iho-ongelmiin kohdennettuja lamellaariseerumeita. Hoito on asiakkaalle miellyttävä kokemus. NANNIC NBE radiofrekvenssihoitolaitteella voi hoitaa mm. velttoa ihoa, aknea, ryppyjä, arpia ja ruusufinniä.

Deep-Skin-hoitolaite

2. Ihoa uudistava Deep Skin hoito

Deep Skin – Ihon hionta ja mikroneulaus

Ammattilaisen laite ihon hygieeniseen hiontaan sekä hellävaraiseen mikroneulaukseen. Turvallisella ja miellyttävällä NANNIC Deep Skin -hoidolla aktivoidaan epidermiksen solutoimintaa vahingoittamatta ihoa. Hoito tehoaa hyvin myös aknearpiin.

nan026 (edited-Pixlr)

3. Bioaktiiviset kotihoitotuotteet

Kotihoitotuotteet jotka toimivat

Belgiassa sijaitseva NANNIC tuotekehitys panostaa aktiivisiin raaka-aineisiin, kuten hyaluronihappoon, peptideihin ja vitamiineihin. Kaikki NANNIC-hoitotuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa ainutlaatuisen lamellaarirakenteensa ansiosta. Hoitoseerumeissamme ei ole kemiallisia emulgaattoreita. Kaikki NANNIC -tuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin, koska näin pystytään takaamaan tuotteiden säilyvyys sekä raaka-aineiden toimivuus.

MITÄ TARJOAMME

Kattava kokonaisuus

Nannicin tuotteilla ja hoitolaitteilla saat hoitolasi uudelle tasolle jossa saadaan näkyviä hoitotuloksia aikaani. Bioaktiiviset kotihoitotuotteet hoitavat ihon tarpeita ja tukevat kauneushoitolassa tehtyjä Nannic hoitoja. 

Koulutus

Nannic hoitolaitteisiin kuuluu aina käyttöönottokoulutus. Lisäkoulutuksia järjestetään tarpeen mukaan. Myös silloinkin jos hoitolaasi tulee uusi työntekijä tai koet muuten tarvetta lisäkoulutukseen.

Rahoituksella alkuun

Yhteistyössä Siemens Financial Servicen kanssa pääset hankintojen kanssa alkuun helposti. Et tarvitse erillistä alkupääomaa. Kysy omaa rahoituslaskelmaa.

Myyntituotteet

Saat itse päättää mitkä Nannic hoitotuotteet haluat myyntiin. Meillä ei ole vaatimuksia tilausmäärille. Voit tilata tuotteita juuri sen mukaan mitä tarvitset. Tuotevalikoimamme on erittäin järkevän kokoinen. Tuotteemme hoitavat iho-oireiden syitä. Erillisiä hoitolinjoja meillä ei ole.

Autamme sinua

Voit lähettää kysymyksiä sähköpostilla, messengerillä, WhatsApilla tai tekstiviestinä. Tietenkin voit myös soittaa ja kysyä neuvoa. Lisäksi tarjolla on markkinointiapua esim. lehtimainosten muodossa. Meillä on käytännön kokemusta kauneushoitolan liiketoiminnasta. 

Tuotteiden toimitus

Kun olet tehnyt tilauksen tuotteet lähtevät kohti päämäärää 2-3 päivän sisällä. Yleensä kuitenkin jo yhden työpäivän aikana. Hoitolaitteita tilattaessa toimitusaika on normaalisti kaksi viikkoa.