ALGINAATTI NAAMIOIDEN LEVÄ KERÄTÄÄN POHJANMERESTÄ

Muutaman merimailin päässä Bretagnen rannikolta löytyy kivien reunustama matalikko. Alue on UNESCO:n suojeluksessa. Sinne on muodostunut laaja rakkoleväesiintymä, jolla on aivan oma ekosysteeminsä. Alueella on runsaasti erilaisia vihreitä levälajeja joiden seassa asustelee runsaasti kaloja sekä Bretagnen ostereita. Bretagnen leväesiintymää voidaan pitää vedenalaisena sademetsänä. Myrskyjen ja voimakkaiden virtausten johdosta merilevää huuhtoutuu Bretagnen rannoille nousuveden aikaan. Laskuveden tullessa rannalle ajautunut levä kerätään talteen.

ANTI AGE NAAMIO 500g

NANNIC Anti Age naamio on 100% luonnollinen. Se ei sisällä säilöntäaineita eikä lisäaineita. Anti Age naamio sisältää spiruliinaa, jolla on vahva antioksidanttinen vaikutus. Naamio sisältää runsaasti vitamiineja ja se kosteuttaa, rauhoittaa sekä silottaa ihoa. Naamio aktivoi ihon solujen uusiutumista. Merileväuute kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Alginaatti Anti Age naamiota käytetään ikääntyvälle iholle kiinteyttävien hoitojen yhteydessä. 
Spirulina on voimakas antioksidantti
ANTI POLLUTION 500g

ANTI POLLUTION 500g

Anti-Pollution naamio sisältää orgaanista omenauutetta. Se sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa. Omenan sisältämää polyfenolia pidetään tällä hetkellä yhtenä tehokkaimmista taistelijoista vapaita happiradikaaleja vastaan. Polyfenolit parantavat mikroverenkiertoa, aktivoivat kollageeni ja elastaani synteesiä sekä estävät hyaluronihapon vähentymistä. Sopii iholle jossa on pigmenttiläiskiä tai muuten huono ääreisverenkierto. Raikas tuoksu piristää hoidon jälkeen.
Kirkastaa ihoa välittömästi
NBE DETOXIFYING CHARCHOAL 500g

NBE DETOXIFYING CHARCHOAL 500g

UUSI Nbe Detoxifying Charchoal mask syväpuhdistaa, poistaa toksiineja ja soveltuu stressaantuneen ihon puhdistukseen. Naamiota voi käyttää yksinään tai yhdistettynä laitehoitoon. Kiitos huokoisen rakenteen, hiili syväpuhdistaa ihoa imemällä epäpuhtauksia ja saasteiden jäämiä ihohuokosista tehokkaasti. Se säätelee myös talin tuotantoa. Hiilellä on antioksidantin ominaisuuksia ja se taistelee vapaita happiradikaaleja vastaan, jotka edesauttavat ihon vanhenemista. Naamio tehostaa myös hydrolipidikalvon toimintaa ja tukee ihon omaa mikrobiomia. NBE Detoxifying Charchoal Maskin jälkeen iho tuntuu napakalta, puhtaalta ja raikkaalta. Naamio ei kuivata ihoa.
Syväpuhdistava naamio kaikille ihotyypeille

HYDRATING ANTI WRINKLE 500g

Sisältää Argirelineä joka on hexapeptidi (luonnollinen aminohappo) Toimii “botoxin kaltaisesti” rentouttamalla lihaksia. Sisältää myös magnesiumia ja potassiumia. Sopii iholle jossa on juonteita sekä on kosteusköyhä.
Kosteuttaa ja rentouttaa
ANTI STRESS NAAMIO 40g annospussi

ANTI STRESS NAAMIO 40g annospussi

Anti Stress naamio sisältää Bee Balm kasviuutetta, jota viljellään orgaanisesti. Anti Stress naamiolla on antiseptinen ja rentouttava vaikutus. Anti Stress naamio sisältää myös ActImmuneTM, jota saadaan ekosertifioidusta parsakaalin versosta. Sillä on stressiä vähentävä vaikutus. Se suojaa soluja hapettumiselta, vähentää proteiinin glykaatiota, vähentää UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Ekosertifioitu riisikukan tuoksu on rentouttava hoidon päätteeksi. Sopii herkälle ja ärtyneelle iholle.
Rauhoittaa ärtyneen ihon
 • Uutta! Syväpuhdistava detox naamio

  Uutta! Syväpuhdistava detox naamio

  Kaikille ihotyypeille aivan uskomattoman tehokas naamio.
 • Ammattikoot

  Ammattikoot

  Kaikki puhdistustuotteet on saatavilla 500 ml kokoisina pumppupulloina.
 • Kunnioita ihoasi

  Kunnioita ihoasi

  Nannic puhdistustuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa. Puhdistamisen jälkeen ihoa ei kiristä.