ALGINAATTI NAAMIOT

Viimeistelevät Nannic kasvohoidot

ALGINAATTI NAAMIOIDEN LEVÄ KERÄTÄÄN POHJANMERESTÄ

Muutaman merimailin päässä Bretagnen rannikolta löytyy kivien reunustama matalikko. Alue on UNESCO:n suojeluksessa. Sinne on muodostunut laaja rakkoleväesiintymä, jolla on aivan oma ekosysteeminsä. Alueella on runsaasti erilaisia vihreitä levälajeja joiden seassa asustelee runsaasti kaloja sekä Bretagnen ostereita. Bretagnen leväesiintymää voidaan pitää vedenalaisena sademetsänä. Myrskyjen ja voimakkaiden virtausten johdosta merilevää huuhtoutuu Bretagnen rannoille nousuveden aikaan. Laskuveden tullessa rannalle ajautunut levä kerätään talteen.

ALGINAATTI ANTI AGE NAAMIO 40G

NANNIC Anti Age naamio on 100% luonnollinen. Se ei sisällä säilöntäaineita eikä lisäaineita. Anti Age naamio sisältää spiruliinaa, jolla on vahva antioksidanttinen vaikutus. Naamio sisältää runsaasti vitamiineja ja se kosteuttaa, rauhoittaa sekä silottaa ihoa. Naamio aktivoi ihon solujen uusiutumista. Merileväuute kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Alginaatti Anti Age naamiota käytetään ikääntyvälle iholle kiinteyttävien hoitojen yhteydessä. 

ALGINAATTI HYDRATING ANTI-WRINKLE NAAMIO 40G

Kosteuttava Hydrating Anti-Wrinkle naamio sisältää Argirelineä, joka on hexapeptidi (luonnollinen aminohappo). Se toimii “botoxin kaltaisesti” rentouttaen lihaksia. Hydrating Anti-Wrinkle naamio sisältää myös magnesiumia ja potassiumia. Sopii kosteusköyhälle iholle jossa on juonteita.

ALGINAATTI ANTI STRESS NAAMIO 40G

Anti Stress naamio sisältää Bee Balm kasviuutetta, jota viljellään orgaanisesti. Anti Stress naamiolla on antiseptinen ja rentouttava vaikutus. Anti Stress naamio sisältää myös ActImmuneTM, jota saadaan ekosertifioidusta parsakaalin versosta. Sillä on stressiä vähentävä vaikutus. Se suojaa soluja hapettumiselta, vähentää proteiinin glykaatiota, vähentää UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Ekosertifioitu riisikukan tuoksu on rentouttava hoidon päätteeksi. Sopii herkälle ja ärtyneelle iholle.

ALGINAATTI ANTI-POLLUTION MASK 500G

Anti-Pollution naamio sisältää orgaanista omenauutetta. Se sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa. Omenan sisältämää polyfenolia pidetään tällä hetkellä yhtenä tehokkaimmista taistelijoista vapaita happiradikaaleja vastaan. Polyfenolit parantavat mikroverenkiertoa, aktivoivat kollageeni ja elastaani synteesiä sekä estävät hyaluronihapon vähentymistä. Sopii iholle jossa on pigmenttiläiskiä tai muuten huono ääreisverenkierto. Raikas tuoksu piristää hoidon jälkeen.