• ATOPIA

  ATOPIA

  Se voidaan rauhoittaa ja hoitaa kuntoon. Ihastuttava asiakkaamme Riitta kirjoitti, kuinka hän sai avun atopiaan Nannic radiofrekvenssihoidostamme ja BTB13 tuotteista. Lue Riitan palaute. Kiitos palautteestasi <3/Mandarin Spa

  Olen 56-vuotias allergikko, astmaatikko ja atoopikko. Ensimmäistä kertaa hain apua iholleni 43 vuotta sitten. Tetrasykliini, bentsoyyliperoksidi, kortisoni sekä atooppiselle iholle tarkoitetut reseptillä tai ilman apteekista saatavat voiteet ovat antaneet helpotusta oireisiin, täysin terve iho on ollut vain haave. Lopulta tuntui, ettei  mikään enää auta. Iho hehkui punaisena, kutisi sietämättömästi, kuumotti ja kiristi. Jouduin käyttämään vahvaa meikkiä.  

  Ensimmäisen radiofrekvenssihoitokerran jälkeen osa punoituksesta hävisi ja kutina pysyi poissa 5 päivää. Toisen kerran jälkeen minut 20 vuotta tuntenut ihminen totesi, ettei ole koskaan nähnyt ihoani yhtä hyvässä kunnossa. Kolmannen hoitokerran jälkeen aiemmin paperinohut iho oli saanut lisää paksuutta ja ihon väri oli selvästi parempi. Sivutuotteena sibeliusryppy ja kasvoissa oleva syvä arpi ovat madaltuneet, ihohuokoset pienentyneet ja iho hiukan kiinteytynyt, vaikka haaveilemani anti age-hoidot ovat vielä edessä.

  Btb13 medical- hoitosarja yhdessä Nannic-radiofrekvenssihoidon kanssa sopii herkälle iholleni. Nyt kun 4 hoitokertaa on takana, aion jatkaa hoitojen ottamista ja itsehoitoa noilla edellämainituilla tuotteilla, jotka ovat tähänastisista kokeilemistani minulle parhaita. Jokainen joutuu tietysti kokeilemaan, mikä itselle sopii. Olen käyttänyt niin kalliita kuin halpoja hoitotuotteita, osa on sopinut iholleni ja osa ei.

  Kurjan ihon kanssa pitkään eläneenä halusin jakaa kokemukseni siinä toivossa, että joku muukin saisi apua.

  RHT
 • Tyytyväinen nainen

  Tyytyväinen nainen

  Kokeilin ensimmäisen kerran Nannic radiofrekvenssihoitoa kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle noin neljä vuotta sitten. Olin todella hämmästynyt ja tyytyväinen, kun heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen kasvojen iho oli kiinteämmän näköinen, ja tuntuinen sekä silmäkulmien “harakanvarpaat” olivat tasoittuneet.

  Olin niin tyytyväinen hoidon tulokseen, että jatkoin hoitoa samantien viiden kerran sarjana. Siitä lähtien olen käynyt säännöllisesti Nannic radiofrekvenssihoidossa noin kerran kuussa ja tarpeen vaatiessa sarjahoidossa. Lopputuloksen tehostamiseen, hoitoon on lisätty matkan varrella Nannic kuorinta ja mikroneulaus. Hoidot ovat vahvistaneet, tasoittaneet ja kiinteyttäneet erityisesti kasvojen ihoa. 

  Hoito on miellyttävä, se ei aiheuta kipua eikä hoidettu alue ole arka tai punoita. Mikä parasta hoidon tuloksen näkee välittömästi. Nannic ihonhoitotuotteet täydentävät hoitoja, käytän niitä päivittäin

  Nainen 55 v